reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Znalazłam. Poprawiłam Co lepsze widziałam tę ocenę i myślałam że to któraś z Was ją dała a to przy slide'owaniu paluchem musiałam zawadzić...
@kasiaczek89pl .wybacz
A gdzie coś takiego jest? Ja nawet nie wiem. Ja mogę dawać tylko like i tylko też to widzę. I czytam o jakiś ocenach itp i tak czytam i nie wiem o co chodzi...
KINDERBUENOO88
A bo mi APP to wyświetliła i tak pomyślałam o Tobie.
Kurde jak urodzę przed 36tc to na Karową niech mnie wiozą
Karowa mnie przeraża... po tym lekarzu, to by było ostatnie miejsce gdzie bym chciała rodzić.
kasiaczek89pl
Ja też dostaje takie oznaczenia czasem, niezbyt mądre albo literówki. Jakby forum miało jakieś zasady i było tylko dla intelektualistów po studiach
Ja nie mam nic takiego. Polubienie i tyle
kasiaczek89pl
Znalazłam. Poprawiłam Co lepsze widziałam tę ocenę i myślałam że to któraś z Was ją dała a to przy slide'owaniu paluchem musiałam zawadzić...
@kasiaczek89pl .wybacz
Luzik ja tego nie widzę i nie mam. Tylko polubienie.
D
Deleted member 178444
Gość
Dzień dobry.
Zdycham.
Miłego dnia
Zdycham.
Miłego dnia
kasiaczek89pl
Mnie też od paru dni boli i też usłyszałam, że fizjologicznie też wszystkie stawy miednicy się luzują i może troche pobolewać. Mi najgorzej wsiąść do auta [emoji23]
Szkoda, że musisz się denerwować i użerać z takimi konowałami.
O dzięki za info. Zerknę później. Mam na 56 jedno body i ze dwa pajace i może jednak dokupię ze dwie-trzy sztuki, bo mam takie jakieś lęki, że się krótka Mała urodzi i nie będę miała w co ją ubrać [emoji23]
Fizjologiczne ale pod koniec a u mnie było od początku prawie. Masakra. Cieszę się ze już nie mam. A innym serdecznie współczuje.
kasiaczek89pl
BTW. 2h 20 skurczy z tendencją "boli coraz bardziej" także zaliczam kąpiel CIEPŁĄ... stary kazał przygotować listę braków w torbie i spakować ją... wyjdę z wanny przeprasuję kilka rzeczy dla małego do torby i coś tam do niej spakuję bo tak zlewałam zlewałam a to chyba już czas być poważnym w tej kwestii.
Najwyższa pora. Daj znać po kąpieli.
Współczuję właśnie, że cię bolało tak długo. U mnie już miesiąc został do terminu z OM, więc normalka, że organizm się szykuje.Fizjologiczne ale pod koniec a u mnie było od początku prawie. Masakra. Cieszę się ze już nie mam. A innym serdecznie współczuje.
reklama
kasiaczek89pl
Dzień dobry.
Zdycham.
Miłego dnia
Rodzic masz a nie zdychać !!! Co tam jak tam samopoczucie ?