reklama
D
Deleted member 181710
Gość
Ja też dostaje takie oznaczenia czasem, niezbyt mądre albo literówki. Jakby forum miało jakieś zasady i było tylko dla intelektualistów po studiachGoj nie wiem czy wiesz, ale dałaś tu komentarz "niezbyt mądre" A tu fajne info nam Kasia dała..
D
Deleted member 181710
Gość
Dziewczyny na 5-10-15 jest przez 12h jeszcze promocja -70% na ciuchy wiosna/lato
Ja zamówiłam dwie pary rajstop dla małej i dwa bodziaki. Plus dwie koszulki dla moich chłopaków. 65zł z kurierem za wszystko wyszło
edit
Dodaje fotki tego co dla kluski zamówiłam
Ja zamówiłam dwie pary rajstop dla małej i dwa bodziaki. Plus dwie koszulki dla moich chłopaków. 65zł z kurierem za wszystko wyszło
edit
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gdzie? Ku...a! Nawet nie wiem bo bym poprawiła...Ja też dostaje takie oznaczenia czasem, niezbyt mądre albo literówki. Jakby forum miało jakieś zasady i było tylko dla intelektualistów po studiach
Znalazłam. Poprawiłam Co lepsze widziałam tę ocenę i myślałam że to któraś z Was ją dała a to przy slide'owaniu paluchem musiałam zawadzić...
@kasiaczek89pl .wybacz
@kasiaczek89pl .wybacz
BTW. 2h 20 skurczy z tendencją "boli coraz bardziej" także zaliczam kąpiel CIEPŁĄ... stary kazał przygotować listę braków w torbie i spakować ją... wyjdę z wanny przeprasuję kilka rzeczy dla małego do torby i coś tam do niej spakuję bo tak zlewałam zlewałam a to chyba już czas być poważnym w tej kwestii.
Dzięki właśnie staram się po kilka razy dziennie wykonywać te ćwiczenia
Mnie też od paru dni boli i też usłyszałam, że fizjologicznie też wszystkie stawy miednicy się luzują i może troche pobolewać. Mi najgorzej wsiąść do auta [emoji23]Ja mam wrażenie ze boli mnie spojenie łonowe. Co prawda 4 tygodnie temu rozmawiałam o tym z moim lekarzem. Mówił że pod wpływem hormonów dochodzi do takiej fizjologicznej ruchomości tego spojenia - poprostu ciało przygotowuję drogę dla dziecka żeby dalo radę wyjsc. Więc to może pobolewac szczególnie przy niesymetrycznych ruchach, czyli podnoszenie jednej nogi, przekręcanie się na bok itd. Zadnego rozejścia się spojenia nie było u mnie widać.
Wczoraj polezalam i odpoczęłam i dziś zdecydowanie lepiej
Szkoda, że musisz się denerwować i użerać z takimi konowałami.Już mi.lekarz podniósł ciśnienie.
Wchodzi na obchód. Pyta się czemu tu jestem. Nie spojrzy w badania. Więc mówię , zapalenie dróg moczowych i mieszka włosowego.
,,Po co.tu pani leży !" Ja wkurzona mówię , że.bardzo chetnie się dolecze w domu.
Każą pokazać boberka. A on mi znów wyjeżdża ,że.to na czyraka wygląda. Ja mu muszę powiedzieć ,że miałam crp podwyzszone. Dopiero zobaczył ,że dostałam antybiotyk i przepisał badania kontrolne.
Kurna już ta lekarka co mi ciśnienie podniosła , mówiła o kontroli u dermatologa. A tu nikt nic. !
Będę.musiala po wyjściu sama sie zapisać prywatnie i skontaktować się z moja ginekolog. Ciekawe czy mi w ogóle coś na tego paciorkowca pobrali. Bo pani doktor.mowila ,że zrobią mi w szpitalu badania.
Niech się jak najszybciej wyjaśni , kiedy wyjdę. Dość tego dnia.
O dzięki za info. Zerknę później. Mam na 56 jedno body i ze dwa pajace i może jednak dokupię ze dwie-trzy sztuki, bo mam takie jakieś lęki, że się krótka Mała urodzi i nie będę miała w co ją ubrać [emoji23]Dziewczyny na 5-10-15 jest przez 12h jeszcze promocja -70% na ciuchy wiosna/lato
edit
reklama
A bo mi APP to wyświetliła i tak pomyślałam o Tobie.Dzięki właśnie staram się po kilka razy dziennie wykonywać te ćwiczenia
Kurde jak urodzę przed 36tc to na Karową niech mnie wiozą