D
Deleted member 178444
Gość
Nie wiem. Senna jestem w uj. Spalam do 11, a od tego czasu się bujam po domu i nic nie robię. Taka pani domu ze mnie [emoji14]Rodzic masz a nie zdychać !!! Co tam jak tam samopoczucie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem. Senna jestem w uj. Spalam do 11, a od tego czasu się bujam po domu i nic nie robię. Taka pani domu ze mnie [emoji14]Rodzic masz a nie zdychać !!! Co tam jak tam samopoczucie ?
A gdzie coś takiego jest? Ja nawet nie wiem. Ja mogę dawać tylko like i tylko też to widzę. I czytam o jakiś ocenach itp i tak czytam i nie wiem o co chodzi...
Współczuję właśnie, że cię bolało tak długo. U mnie już miesiąc został do terminu z OM, więc normalka, że organizm się szykuje.
Nie wiem. Senna jestem w uj. Spalam do 11, a od tego czasu się bujam po domu i nic nie robię. Taka pani domu ze mnie [emoji14]
Tylko neonatologia tam najlepsza poza CZMiDKarowa mnie przeraża... po tym lekarzu, to by było ostatnie miejsce gdzie bym chciała rodzić.
Uroczo...Dzień dobry.
Zdycham.
Miłego dnia
Dziś mam jakąś dziwną położna. Obudzila nas o 7 po badaniach i kazlaa nam sprzątać. Obchód był prawie o 10. Potem robiła mi ktg i stwierdziła ,że tam gdzie mam tłuszcz nie przyłoży mi tego kółka z żelem od ktg. Mówi do mnie no droga panno ! I podpytuje ile ja ważę . Jak by ją coś obchodziło. Inne położne przykładały tam gdzie mam tłuszczyk i trwało to sekundę , każda się dziwi , że tyle mogę ważyć.
Pytam się czy będę miała jeszcze jakieś badania ? A co by pani chciała ??? Ani w bobra dobrze nikt nie zajrzy ,czy coś się zmienia , ani czy stan zapalny znikną. Jak wyjdę. Pojadę sama na badania krwi i niech sprawdza.
Hope so. Wkurza mnie, że cała ciążę leciały ze mnie jakieś dziwne gluty, upławy takie, że wkładkę co godzinę zmieniałam, a teraz susza. W czwartek ciąża donoszona, a tu się nic nie zapowiada. Wredny po tatusiu, najpierw się pchal, a teraz focha strzelił i siedzi [emoji14]Może przedporodowe oszczędzanie sił