reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Znalazłam. Poprawiłam Co lepsze widziałam tę ocenę i myślałam że to któraś z Was ją dała a to przy slide'owaniu paluchem musiałam zawadzić...
@kasiaczek89pl .wybacz :)

A gdzie coś takiego jest? Ja nawet nie wiem. Ja mogę dawać tylko like i tylko też to widzę. I czytam o jakiś ocenach itp i tak czytam i nie wiem o co chodzi...

Mnie też od paru dni boli i też usłyszałam, że fizjologicznie też wszystkie stawy miednicy się luzują i może troche pobolewać. Mi najgorzej wsiąść do auta [emoji23]

Szkoda, że musisz się denerwować i użerać z takimi konowałami.

O dzięki za info. Zerknę później. Mam na 56 jedno body i ze dwa pajace i może jednak dokupię ze dwie-trzy sztuki, bo mam takie jakieś lęki, że się krótka Mała urodzi i nie będę miała w co ją ubrać [emoji23]

Fizjologiczne ale pod koniec a u mnie było od początku prawie. Masakra. Cieszę się ze już nie mam. A innym serdecznie współczuje.

BTW. 2h 20 skurczy z tendencją "boli coraz bardziej" także zaliczam kąpiel CIEPŁĄ... stary kazał przygotować listę braków w torbie i spakować ją... wyjdę z wanny przeprasuję kilka rzeczy dla małego do torby i coś tam do niej spakuję bo tak zlewałam zlewałam a to chyba już czas być poważnym w tej kwestii.

Najwyższa pora. Daj znać po kąpieli.

reklama
Do góry