helenka_22
Fanka BB :)
10.1 o ile pamiętamJaki masz wynik hemoglobiny????
Zaglądałam na wyniki na necie dziś mi mąż papierowe przywiezie.
Od góry wyniki kwri same L.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10.1 o ile pamiętamJaki masz wynik hemoglobiny????
OkBajdelka35 mam pytanie, jak wyglada taka.zaplanowana cesarka? Usypiają czy jest sie swiadomym? Putam bo moja to na wariackich papierach była i najpierw spadło mnie.i dziecku tętno i ja odleciałam na chwilę, potem juz na.operacyjnej.sali pamietam ze wbic sie nie mogli ze znieczuleniem bo odzyskalam przytomnosc, potem kojarze takie jakby szarpania w brzuchu, dziwne uczucie a potem zas odlecialam na chwile bo obudził mnie juz acz córeczki i komentarz pielegniarki ze co jak co ale głos to to dzieciatko ma konkretny potem dali główkę ucałować i malą do inkubatora wzieli. Ciekawa jestem jak to wyglada tak na spokojnie, kojarze ze Ty mialas juz planowane CC wiec jakbys mogla cos opisac to bede wdzieczna. Wdzieczna bede tez innym Mamom po CC planowanym za wszelkie wspomnienia.
Część dziewczynki. W nocy był miły chłodek . Byłam z panią położna na wazeniu i od wczoraj zleciało mi 3kg zaczęłam siusiać i bardzo się pocilam w nocy , więc jestem bardzo szczęśliwa. Czyli moja ginekolog miała rację ,że gdzieś się musiało to zatrzymać [emoji16][emoji16][emoji16]
Jak wrócę do domu to po prostu muszę leżeć, ale.lepiej w domu niż szpitalu
Dziś mi się już lepiej spało.
I dalej było o tym że można przekopać pół paczki zanim trafi się na pieluszkę zdatna do użytkuNiedawno mamy, które używają tych pieluch dla swoich maluchów, uskarżały się, że od pieluszek odrywają się rzepy, więc nie można z nich korzystać.
Problem został naprawiony, ale producent chyba przedobrzył. Teraz rzepy przy pieluszkach są przyklejone tak mocno, że nie da się ich odkleić. A co za tym idzie – nie da się ich założyć dziecku, ani zapiąć na pupie malca.
Jamam dadziaki! Zaraz otworze i zobaczę co tam w środku jest. Dzięki za info :*Czy któraś z tu obecnych przygotowując wyprawkę zrobiła zapas pieluszek dada? Bo pisza na internetach, że zdarzają się opakowania, w których ciężko znaleźć pieluszki nadające się do użytku.
I dalej było o tym że można przekopać pół paczki zanim trafi się na pieluszkę zdatna do użytku
Czy któraś z tu obecnych przygotowując wyprawkę zrobiła zapas pieluszek dada? Bo pisza na internetach, że zdarzają się opakowania, w których ciężko znaleźć pieluszki nadające się do użytku.
I dalej było o tym że można przekopać pół paczki zanim trafi się na pieluszkę zdatna do użytku
Część dziewczynki. W nocy był miły chłodek . Byłam z panią położna na wazeniu i od wczoraj zleciało mi 3kg zaczęłam siusiać i bardzo się pocilam w nocy , więc jestem bardzo szczęśliwa. Czyli moja ginekolog miała rację ,że gdzieś się musiało to zatrzymać [emoji16][emoji16][emoji16]
Jak wrócę do domu to po prostu muszę leżeć, ale.lepiej w domu niż szpitalu
Dziś mi się już lepiej spało.
A ona ma dzieci? Kurde ale żenada 20zl za śniadanie zamiast tego mógłby pójść np do cukierni i ciasto kupić do kawkiA ja czuje się w domu jak intruz przez tych gości. Nie dość, że skacze koło nich to K siostra jakby obrażona na mnie- nosz coś mnie trafi. Kurde kobieta 44 lata.. rano poszłam na zakupy po lekarzu wiadomo i kupiłam znów coś by było co jeść w końcu ich 4 osoby plus nasza dwójka. To jak wróciłam to było ze to niepotrzebne i to i to.. a ja mówię, że Kamil tez musi coś jeść. I po śniadaniu jak zmywalna to podchodzi do mnie i mi 20 zł oddaje za śniadanie (!) zatkało mnie... co to w ogóle za zachowanie. ( na marginesie dodam ze są mega dziani) ale kurde przecież są moimi gośćmi. A tak 20 zł to jak liściem w twarz.
I wracam po 21 umęczona bo cały dzień coś robię a nikt się do mnie nie odzywa.
Jestem okropna ale dla mnie to już był szczyt szczytów. I dobrze, że jutro jedzieny bo bym oszalała.
I tak na marginesie przychodzą mi paczki dla małego co kupiłam itp i choć jej pokazuje to zero zainteresowania. To chyba boli najbardziej
Chaotycznie opisałam ale już nie mam sił
Ogólnie w tej ciąży to obrazę się na cała rodzine i w ogóle. Ale mam to gdzieś, to mój wyjątkowy czas długo wyczekany a wychodzi na to co chwile ze przyjaciele czy znajomi lepiej się zachowują niż Ci z pokrewieństwem krwi