reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Niby ostatnio jakoś więcej takich trefnych pieluszek :/ przynajmniej tak pisza. Telefon sam stwierdził że mnie to zainteresuje, bo ostatnio jestem monotematyczna i pokazał artykul o tym :D

może jak się chce przewinąć szybko a trafi się kilka sztuk to jest wrażenie jakby przekopalo się już pół paczki ;)

Ja pamietam ze gdzieś pojechałam i urwalam od dwóch a wzięłam trzy. Bo ja jakoś mega delikatna nie jestem. I musiałam do sklepu po cała paczkę.

reklama
Normalnie należę do wybrańców którzy mają mieć dzisiaj tylko gorąco! :)
Ale ogólnie i tak wszyscy mamy cierpieć.
Screenshot_20180803-081354.jpg
Screenshot_20180803-081400.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180803-081354.jpg
    Screenshot_20180803-081354.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 292
  • Screenshot_20180803-081400.jpg
    Screenshot_20180803-081400.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 290
To na razie zapowiada się u mnie może i przespana noc, ale w dzień Blanka co chwilę daje o sobie znać. Chociaż jakbym miała określić godziny największego szaleństwa to najbardziej szaleje rano jak budzik dzwoni czyli 6-7, potem 8-9 przy okazji śniadania. Potem o 12 trochę wyraźniej daje o sobie znać, a później to chyba dopiero 21-22:30.

To mi podobnie. Ale w nocy tez ze dwa razy jeszcze koło 24 i 4 :):)

U mamy trochę podkislam Hehe ale zaraz śniadanie idę się kąpać zakupy do lodówki i jade do swojego M bo wiadomo w domku najlepiej, jutro pieke na zamówienie dwie blachy ciasta dla koleżanki do pracy więc muszę się rozkręcić hihi mnie osobiście już ten upał wkur.... Bo ogólnie to nic mi w sumie nie dolega

Mnie tez to gorąco już drażni ... i chyba prócz jakiś incydentów z bólem nerek czy chwilowymi brzucha byłoby ok ... jakby było chłodniej poprostu. Ja tez dziś aktywniejszy dzień. Biorę się za życie :)

Dzien dobry!
Chcialam sie pochwalic spokojnie przespana noca - tylko dwa razy zlapal mnie skurcz na poczatku, a potem smacznie spalam. Wietrze mieszkanie poki chlodek. I mam zamiar isc na spacerek poranny do apteki ;). Bo po 10.30 jest juz nieznosnie. Jak mi forma dopisze to pojade na basen -10 min piechota mam ale w upal nie bede chodzic i chociaz troche sie poruszam albo poleze w chlodnej wodzie. Bardzo mi sie chce. Do tej pory nie ogarnelam kardiologa, ale akcje z cisnieniem i tetnem sie nie powtorzyly to olalam, bo nie lubie po lekarzach chodzic. Ciekawe co powie na to moja gin na wizycie.
U mnie dzisiaj dzien wazenia ;) - aplikacja wymaga.
Milego i spokojnego dnia :)

Dzien dobry!
Chcialam sie pochwalic spokojnie przespana noca - tylko dwa razy zlapal mnie skurcz na poczatku, a potem smacznie spalam. Wietrze mieszkanie poki chlodek. I mam zamiar isc na spacerek poranny do apteki ;). Bo po 10.30 jest juz nieznosnie. Jak mi forma dopisze to pojade na basen -10 min piechota mam ale w upal nie bede chodzic i chociaz troche sie poruszam albo poleze w chlodnej wodzie. Bardzo mi sie chce. Do tej pory nie ogarnelam kardiologa, ale akcje z cisnieniem i tetnem sie nie powtorzyly to olalam, bo nie lubie po lekarzach chodzic. Ciekawe co powie na to moja gin na wizycie.
U mnie dzisiaj dzien wazenia ;) - aplikacja wymaga.
Milego i spokojnego dnia :)

Zycze Ci żebyś swoje plany dziś zrealizowała :) i żeby waga za dużo nie pokazała.

reklama
Do góry