reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Niby ostatnio jakoś więcej takich trefnych pieluszek :/ przynajmniej tak pisza. Telefon sam stwierdził że mnie to zainteresuje, bo ostatnio jestem monotematyczna i pokazał artykul o tym :D

może jak się chce przewinąć szybko a trafi się kilka sztuk to jest wrażenie jakby przekopalo się już pół paczki ;)

Ja pamietam ze gdzieś pojechałam i urwalam od dwóch a wzięłam trzy. Bo ja jakoś mega delikatna nie jestem. I musiałam do sklepu po cała paczkę.

reklama
Normalnie należę do wybrańców którzy mają mieć dzisiaj tylko gorąco! :)
Ale ogólnie i tak wszyscy mamy cierpieć.
Screenshot_20180803-081354.jpg
Screenshot_20180803-081400.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180803-081354.jpg
    Screenshot_20180803-081354.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 289
  • Screenshot_20180803-081400.jpg
    Screenshot_20180803-081400.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 287
To na razie zapowiada się u mnie może i przespana noc, ale w dzień Blanka co chwilę daje o sobie znać. Chociaż jakbym miała określić godziny największego szaleństwa to najbardziej szaleje rano jak budzik dzwoni czyli 6-7, potem 8-9 przy okazji śniadania. Potem o 12 trochę wyraźniej daje o sobie znać, a później to chyba dopiero 21-22:30.

To mi podobnie. Ale w nocy tez ze dwa razy jeszcze koło 24 i 4 :):)

U mamy trochę podkislam Hehe ale zaraz śniadanie idę się kąpać zakupy do lodówki i jade do swojego M bo wiadomo w domku najlepiej, jutro pieke na zamówienie dwie blachy ciasta dla koleżanki do pracy więc muszę się rozkręcić hihi mnie osobiście już ten upał wkur.... Bo ogólnie to nic mi w sumie nie dolega

Mnie tez to gorąco już drażni ... i chyba prócz jakiś incydentów z bólem nerek czy chwilowymi brzucha byłoby ok ... jakby było chłodniej poprostu. Ja tez dziś aktywniejszy dzień. Biorę się za życie :)

Dzien dobry!
Chcialam sie pochwalic spokojnie przespana noca - tylko dwa razy zlapal mnie skurcz na poczatku, a potem smacznie spalam. Wietrze mieszkanie poki chlodek. I mam zamiar isc na spacerek poranny do apteki ;). Bo po 10.30 jest juz nieznosnie. Jak mi forma dopisze to pojade na basen -10 min piechota mam ale w upal nie bede chodzic i chociaz troche sie poruszam albo poleze w chlodnej wodzie. Bardzo mi sie chce. Do tej pory nie ogarnelam kardiologa, ale akcje z cisnieniem i tetnem sie nie powtorzyly to olalam, bo nie lubie po lekarzach chodzic. Ciekawe co powie na to moja gin na wizycie.
U mnie dzisiaj dzien wazenia ;) - aplikacja wymaga.
Milego i spokojnego dnia :)

Dzien dobry!
Chcialam sie pochwalic spokojnie przespana noca - tylko dwa razy zlapal mnie skurcz na poczatku, a potem smacznie spalam. Wietrze mieszkanie poki chlodek. I mam zamiar isc na spacerek poranny do apteki ;). Bo po 10.30 jest juz nieznosnie. Jak mi forma dopisze to pojade na basen -10 min piechota mam ale w upal nie bede chodzic i chociaz troche sie poruszam albo poleze w chlodnej wodzie. Bardzo mi sie chce. Do tej pory nie ogarnelam kardiologa, ale akcje z cisnieniem i tetnem sie nie powtorzyly to olalam, bo nie lubie po lekarzach chodzic. Ciekawe co powie na to moja gin na wizycie.
U mnie dzisiaj dzien wazenia ;) - aplikacja wymaga.
Milego i spokojnego dnia :)

Zycze Ci żebyś swoje plany dziś zrealizowała :) i żeby waga za dużo nie pokazała.

reklama
Do góry