reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej nie pisałam nic , bo oczekuję lekarza w szpitalu. Będę chwilkę na patologii ciąży. Niestety moja opuchlizna zaniepokoiła panią doktor i stwierdziła ,że mogę mieć problem z nerkami. To ,że tyje nie jest normalne, woda zatrzymuje się w organizmie. Do tego te leukocyty w moczu i kolejne zapalenie pochwy. Z małą wszystko dobrze. Waży 3, kg. A dziś mamy 34+5 :) Zobacz załącznik 883638

Jakie śliczne pucki :) dużo zdrowia dla Ciebie !

reklama
Hej nie pisałam nic , bo oczekuję lekarza w szpitalu. Będę chwilkę na patologii ciąży. Niestety moja opuchlizna zaniepokoiła panią doktor i stwierdziła ,że mogę mieć problem z nerkami. To ,że tyje nie jest normalne, woda zatrzymuje się w organizmie. Do tego te leukocyty w moczu i kolejne zapalenie pochwy. Z małą wszystko dobrze. Waży 3, kg. A dziś mamy 34+5 :) Zobacz załącznik 883638

W Tobie tylko nogi puchły No nie? Dobrze, że chcą Cię sprawdzić, znaczy się są kompetentni. Mam nadzieje, że szybko wyjdziesz bo będzie wszystko Ok. Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

martabunia ładne zdjęcia, widać ładnie buźkę. Ja nie mam takich ładnych fot, zwykle jakieś rozmazane plamy :(
Ja też. Żadnego w 3D bo buzia na badaniach wciśnięta w łożysko i czasem tylko.kawałek noska było widać z profilu.
Jedno mam bo ostatnio.mi wydrukował ale zwykłe, z jakiejś wcześniejszej wizyty :blink:
Bo mu się poskarżyłam że ja.to nic nie mam

Ja cały czas liczę na chłopa w kwestii dokarmienia mnie po porodzie :laugh2:
Ma przywieźć coś dobrego żebym na szybko mogła zjeść z pudełeczka.
Heh.
Tzn o ile będzie na czas w domu.

Ja po porannej pkbudce sie polozylam i spalam do 12! To moj rekord w tej ciazy. Nadal jestem zmeczona jakas, ale to chyba stan i pogoda. A to lody truskawkowe wlasnej produkcji. Pyszne bardzo :)
20180801_130729.jpg

Załączniki

• 20180801_130729.jpg
    20180801_130729.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 263
Ja cały czas liczę na chłopa w kwestii dokarmienia mnie po porodzie :laugh2:
Ma przywieźć coś dobrego żebym na szybko mogła zjeść z pudełeczka.
Heh.
Tzn o ile będzie na czas w domu.

He he to swoją droga :) chociaż u nas tak dobrze dają jeść ze teraz jak byłam to jedynie soki i borówki i banany donosił... bo jak byłam kiedyś w Tarnowie to musiał bułki nosić i żarcie z baru bo były takie małe porcje i beznadziejne.

Się nie śmiej bo mój mąż ma palce większe niż mój były pitola [emoji106][emoji23][emoji23]
Hehehehe ale się uśmiałam, doskonały tekst :-DPrzepraszam za wtrącenie się, ale muszę pogratulować męża i dobrej zamiany byłego na obecnego :-) zamienił stryjek siekierkę na kijek... A Kasia zamieniła kijek na siekierę...:D

reklama
Do góry