reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej nie pisałam nic , bo oczekuję lekarza w szpitalu. Będę chwilkę na patologii ciąży. Niestety moja opuchlizna zaniepokoiła panią doktor i stwierdziła ,że mogę mieć problem z nerkami. To ,że tyje nie jest normalne, woda zatrzymuje się w organizmie. Do tego te leukocyty w moczu i kolejne zapalenie pochwy. Z małą wszystko dobrze. Waży 3, kg. A dziś mamy 34+5 :) Zobacz załącznik 883638

Jakie śliczne pucki :) dużo zdrowia dla Ciebie !

reklama
Hej nie pisałam nic , bo oczekuję lekarza w szpitalu. Będę chwilkę na patologii ciąży. Niestety moja opuchlizna zaniepokoiła panią doktor i stwierdziła ,że mogę mieć problem z nerkami. To ,że tyje nie jest normalne, woda zatrzymuje się w organizmie. Do tego te leukocyty w moczu i kolejne zapalenie pochwy. Z małą wszystko dobrze. Waży 3, kg. A dziś mamy 34+5 :) Zobacz załącznik 883638

W Tobie tylko nogi puchły No nie? Dobrze, że chcą Cię sprawdzić, znaczy się są kompetentni. Mam nadzieje, że szybko wyjdziesz bo będzie wszystko Ok. Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

martabunia ładne zdjęcia, widać ładnie buźkę. Ja nie mam takich ładnych fot, zwykle jakieś rozmazane plamy :(
Ja też. Żadnego w 3D bo buzia na badaniach wciśnięta w łożysko i czasem tylko.kawałek noska było widać z profilu.
Jedno mam bo ostatnio.mi wydrukował ale zwykłe, z jakiejś wcześniejszej wizyty :blink:
Bo mu się poskarżyłam że ja.to nic nie mam

Ja cały czas liczę na chłopa w kwestii dokarmienia mnie po porodzie :laugh2:
Ma przywieźć coś dobrego żebym na szybko mogła zjeść z pudełeczka.
Heh.
Tzn o ile będzie na czas w domu.

Ja po porannej pkbudce sie polozylam i spalam do 12! To moj rekord w tej ciazy. Nadal jestem zmeczona jakas, ale to chyba stan i pogoda. A to lody truskawkowe wlasnej produkcji. Pyszne bardzo :)
20180801_130729.jpg

Załączniki

• 20180801_130729.jpg
    20180801_130729.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 261
Ja cały czas liczę na chłopa w kwestii dokarmienia mnie po porodzie :laugh2:
Ma przywieźć coś dobrego żebym na szybko mogła zjeść z pudełeczka.
Heh.
Tzn o ile będzie na czas w domu.

He he to swoją droga :) chociaż u nas tak dobrze dają jeść ze teraz jak byłam to jedynie soki i borówki i banany donosił... bo jak byłam kiedyś w Tarnowie to musiał bułki nosić i żarcie z baru bo były takie małe porcje i beznadziejne.

Się nie śmiej bo mój mąż ma palce większe niż mój były pitola [emoji106][emoji23][emoji23]
Hehehehe ale się uśmiałam, doskonały tekst :-DPrzepraszam za wtrącenie się, ale muszę pogratulować męża i dobrej zamiany byłego na obecnego :-) zamienił stryjek siekierkę na kijek... A Kasia zamieniła kijek na siekierę...:D

reklama
Do góry