Mama7
Fanka BB :)
Ja w te upały w ogóle chodzę bez gaci
Jest tak gorąco a tak sobie wietrze i jest przyjemnie
Naprawdę? Ale tak po domu czy wogole?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w te upały w ogóle chodzę bez gaci
Jest tak gorąco a tak sobie wietrze i jest przyjemnie
Ja też. Wczoraj do gina tak się wybrałam. Kiecka i nic pod. No na samolocie pół biedy ale do tętna zadrzyj sukienkę a ja bez gaci to szarpnęłam te ligniny i się okryłam.... dobrze że KTG nie robili bo by ligniny zabrakło
Naprawdę? Ale tak po domu czy wogole?
Ja przenosic moze nie chce, ale chce w skonczonym 39 tygJa też chce 15 września.. Ale z om na 9.09 mam, a z usg to i sierpień się pojawiał.
Czy ja jako jedyna chce ta ciążę przenosić???
Podziwiam...ale osobiście uważam że jazda rowerem to już za duże ryzyko...znajoma w ciąży tak się przewróciła że miała pęknięcie czaszki i mega problem...uffff jak gorąco że też w zeszłym roki tak nie było jak marzłam nad Bałtykiem...OMG.. I jeszcze jesteś w ciąży???
Haha lista życzeń i wniosków o poród w dn. jeszcze godziny ustalmy