reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Agata u mnie cukry byly codziennie juz powyzej 90, w granicach 90-99. Insulina na poczatek 2jednostki, przez 3 dni zero poprawy wiec zwiekszylam dawke do 4jednostek. 3 dni cukier na czczo byl ponizej 90, a od wczoraj znowu hocki klocki :/ zobacze jak jutro, jesli tez bedzie wysoki to znowu bede musiala zwiekszyc do 6j. No i w ciagu dnia tez troche swiruja, mysle ze ten upal ma na nas wplyw.

No ciepło. Mi pokazywało 30 st. Zero wiatru. Szlam do auta na parkingu zero cienia, a w aucie obok ( swoją droga ze jakie maleństwo a na dwóch miejscach) mama przewija dziecko kilkumiesięczne. Obok babcia z dziadkiem . Babcia wyjmuje fajkę i zamyka młodej drzwi do auta drąc się : zamykej drzwi jak jom przebirosz bo jom zawieje!!! czym zawieje jak tam po do asfaltu było z 50 stopni :/
Śmiać się czy płakać? Sama nie wiem.

Już spora dzidzia Marty :) ale fajnie że sprawdzą wszystko, nie dziwię się że czujesz się zaopiekowana dobrze :)

A ja mam gbs dodatni, czyli przy porodzie naturalnym antybiotyk dozylnio....

Mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą. Po jakich przekroczeniach diabetolog przepisał insuline? Tak się ładnie trzymało a tu hop siup na czczo za wysoko :(
I ty dziecko ten antybiotyk i licz że zostaniecie przez to 5 dób w szpitalu... spakuj więcej ciuchów.

9E33BD7F-EAC7-4496-A78A-9861AA38812C.jpg

A to sniadanie u mnie na oddziale hahaha

Załączniki

• 9E33BD7F-EAC7-4496-A78A-9861AA38812C.jpg
    9E33BD7F-EAC7-4496-A78A-9861AA38812C.jpg
    557,4 KB · Wyświetleń: 207
reklama
Do góry