reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Agata u mnie cukry byly codziennie juz powyzej 90, w granicach 90-99. Insulina na poczatek 2jednostki, przez 3 dni zero poprawy wiec zwiekszylam dawke do 4jednostek. 3 dni cukier na czczo byl ponizej 90, a od wczoraj znowu hocki klocki :/ zobacze jak jutro, jesli tez bedzie wysoki to znowu bede musiala zwiekszyc do 6j. No i w ciagu dnia tez troche swiruja, mysle ze ten upal ma na nas wplyw.

No ciepło. Mi pokazywało 30 st. Zero wiatru. Szlam do auta na parkingu zero cienia, a w aucie obok ( swoją droga ze jakie maleństwo a na dwóch miejscach) mama przewija dziecko kilkumiesięczne. Obok babcia z dziadkiem . Babcia wyjmuje fajkę i zamyka młodej drzwi do auta drąc się : zamykej drzwi jak jom przebirosz bo jom zawieje!!! czym zawieje jak tam po do asfaltu było z 50 stopni :/
Śmiać się czy płakać? Sama nie wiem.

Już spora dzidzia Marty :) ale fajnie że sprawdzą wszystko, nie dziwię się że czujesz się zaopiekowana dobrze :)

A ja mam gbs dodatni, czyli przy porodzie naturalnym antybiotyk dozylnio....

Mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą. Po jakich przekroczeniach diabetolog przepisał insuline? Tak się ładnie trzymało a tu hop siup na czczo za wysoko :(
I ty dziecko ten antybiotyk i licz że zostaniecie przez to 5 dób w szpitalu... spakuj więcej ciuchów.

9E33BD7F-EAC7-4496-A78A-9861AA38812C.jpg

A to sniadanie u mnie na oddziale hahaha

Załączniki

• 9E33BD7F-EAC7-4496-A78A-9861AA38812C.jpg
    9E33BD7F-EAC7-4496-A78A-9861AA38812C.jpg
    557,4 KB · Wyświetleń: 210
reklama
Do góry