reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja Ula nie fika. Czasem tylko prostuje nóżki albo się przeciągnie.
Niech sobie śpi lepiej w ten upał.
A ja dziś dużo chodzę to ją bujam jeszcze dodatkowo :blink:
Chłopców odesłałam do.teściowej bo ma w ogrodzie wielki.basen.
Niech szaleją. My byliśmy na.ostatnich zakupach przed wyjazdem no i do łazienki kupiłam dodatki potrzebne.
Chłop poprzykręca wszystkie półki i jedzie do teściowej. Poszaleje trochę z chłopcami w basenie. Niech użyją ojca na ostatni dzień urlopu. A ja sobie na spokojnie ogarnę łazienkę bo trzeba poukładać od nowa wszystko i sprzątnąć.
W planie grill wieczorem.

reklama
Ja od rana na szmacie jeżdżę.
Trochę łazienkę ogarniam, trochę resztę mieszkania i tak mi.zejdzie do wieczora pewnie już.
Pościągałam chłopcom pościel, nam jeszcze muszę i do prania.
Ze trzy albo cztery sorty jak nic będą dziś.
Upał, wiatrak chodzi i okna pootwoerane żeby przeciąg był, 34° w cieniu
A.roboty tyle dzisiaj że nie wiem w co ręce włożyć.
No ale samo sie nie zrobi niestety.

Pracuś jesteś:)
Ja już rozkładamy robotę na dni bo to co normalnie w sobotę na raz nie da rady. Szacun

Cały czas mam stan podgorączkowy i bardzo bolą mnie stawy, krzyż i podbrzusze. Cały dzień wstaje tylko do ubikacji. Skacze mi cisnienie, mam duszności i tachykardię. Dzwoniłam do położnej. Mam wziąć chłodna kąpiel, jak tak dalej będzie to mam jechać do szpitala miasto obok, bo tam mają najlepszy oddział neonatologiczny...Zobacz załącznik 882400

O kurczę.. trzymaj do sierpnia.. chociaż u Ciebie już 36tydz?

Już pada, narobilam się jak dziki osiol dosłownie pot że mnie leciał po chłodnej kąpieli lepiej, musiałam coś ugotować banda się najadla a ja wkoncu leżę i nie mam zamiaru nic więcej robić......

A sprzedajesz te ciasta? Zostawiłaś kawałek szarlotki? Bo ciągle za mną chodzi;)

reklama
Do góry