18grudzien
Fanka BB :)
Sprzedaje ale w taki upał chyba się porwalam zobaczę jutro trzymajcie kciukiA sprzedajesz te ciasta? Zostawiłaś kawałek szarlotki? Bo ciągle za mną chodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprzedaje ale w taki upał chyba się porwalam zobaczę jutro trzymajcie kciukiA sprzedajesz te ciasta? Zostawiłaś kawałek szarlotki? Bo ciągle za mną chodzi
Hihi@Bajdelka35 no ładnie, a ja tu takie wykłady trzaskam
Przepraszam
Ruszyła się moja Królewna
ja bym chciała żeby coś się zadziało bo mam wrażenie że nic mi się nie skraca ani nie rozwiera. Ale też wątpię w to chodzenie.. Bajdelka to różne te ciasta ma, nie tylko szarlotke tylko u mnie czwarty raz pod rząd to samo ciasto bo wychodzi.
Mama 7 rodzisz SN? tak z ciekawości pytam. Dla mnie ułożenie to taka mniej istotna informacja jakoś. Ale jestem przewrazliwiona jeśli chodzi o wydolność łożyska i przepływy w pepowinie. Ostatnio wyczytałam w mojej zielonej książeczce zdrowia że miałam 6 pkt i się urodziłam bo się odkleilo łożysko. Żeby matka nie była w tym czasie w szpitalu to dupa blada.
Maz robi torty ale nie weselne bo nie mamy pater ani miejsca, trzeba mieć dodatkowa lodówkę, ogólnie lubimy to robić ale jest ciężko no malz pracuje w tyg na ciężarówkachBajdelka a robicie też np torty na ślub chrzciny itd? fajnie że macie wspólna pasję z mężem
A ja mam wiatrak w kuchni mąż wczoraj kupil nawet nie miałem nic przeciwko jak nigdy, pije kawkę
No i malz był na jagodach w Szklarskiej wstał o 3w nocy ciężki i pracowity mamy weekend ale jak coś się chce to trzeba się najebac, dobre i tyle albo aż tyle jagody mroze
Popieram zrobiłam taka z tartymi jabłkami do tego rodzynki i na kruchym cieścieNo swojska prawdziwa szarlotka zdecydowanie lepsza