reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ruszyła się moja Królewna :)
ja bym chciała żeby coś się zadziało bo mam wrażenie że nic mi się nie skraca ani nie rozwiera. Ale też wątpię w to chodzenie.. Bajdelka to różne te ciasta ma, nie tylko szarlotke:) tylko u mnie czwarty raz pod rząd to samo ciasto bo wychodzi.

Tylko mi się chce szarlotki.. piec za ciepło, a kupnych nie lubię.. mialam kupić na bazarku u Pani co raz na tydzień tylko stoi z pierogami i ciastem, ale duża kolejka była..

Idę i ja pod prysznic. Właśnie wyciągnęłam młodego spod.. On jeszcze z tą ortezą na ramię.. nie wiem jak on daje radę.. juz nie moge sie doczekać żeby przestał to nosić.. mam nadzieję że tylko do wtorku.. teraz jest bez prawej ręki to wykąpać trzeba, wytrzeć tyłek itp..

Mama 7 rodzisz SN? :) tak z ciekawości pytam. Dla mnie ułożenie to taka mniej istotna informacja jakoś. Ale jestem przewrazliwiona jeśli chodzi o wydolność łożyska i przepływy w pepowinie. Ostatnio wyczytałam w mojej zielonej książeczce zdrowia że miałam 6 pkt i się urodziłam bo się odkleilo łożysko. Żeby matka nie była w tym czasie w szpitalu to dupa blada.

Tak, ja naturalnie. Na takiej wozycie to mi nie zrobi przeplywow bo za dlaby sprzet ma. Nie eidzial tez potrzeby usg, ale ja i tak jestem zapisana na czwartek, bo mam jedno usg "na żądanie" w medicover to chce skorzystać. Ostatnie usg miesiąc temu to bym jajko zniosła nim mi wpisze kolejne skierowanie:p
Ja się urodziłam z zielonymi wodami i 1pkt.

A ja mam wiatrak w kuchni mąż wczoraj kupil nawet nie miałem nic przeciwko jak nigdy, pije kawkę

No i malz był na jagodach w Szklarskiej wstał o 3w nocy ciężki i pracowity mamy weekend ale jak coś się chce to trzeba się najebac, dobre i tyle albo aż tyle jagody mroze

Załączniki

• DSC_2225.JPG
    DSC_2225.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 74
  • DSC_2223.JPG
    DSC_2223.JPG
    830,2 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_2224.JPG
    DSC_2224.JPG
    760,9 KB · Wyświetleń: 70
A ja mam wiatrak w kuchni mąż wczoraj kupil nawet nie miałem nic przeciwko jak nigdy, pije kawkę

No i malz był na jagodach w Szklarskiej wstał o 3w nocy ciężki i pracowity mamy weekend ale jak coś się chce to trzeba się najebac, dobre i tyle albo aż tyle jagody mroze

Zawsze smaka na coś dobrego zrobisz. Ale bym pierogi z jagodami zjadła.. mniam

reklama
Do góry