reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cały czas mam stan podgorączkowy i bardzo bolą mnie stawy, krzyż i podbrzusze. Cały dzień wstaje tylko do ubikacji. Skacze mi cisnienie, mam duszności i tachykardię. Dzwoniłam do położnej. Mam wziąć chłodna kąpiel, jak tak dalej będzie to mam jechać do szpitala miasto obok, bo tam mają najlepszy oddział neonatologiczny...Zobacz załącznik 882400
Trzymam kciuki, żeby kąpiel pomogła.

reklama
Cały czas mam stan podgorączkowy i bardzo bolą mnie stawy, krzyż i podbrzusze. Cały dzień wstaje tylko do ubikacji. Skacze mi cisnienie, mam duszności i tachykardię. Dzwoniłam do położnej. Mam wziąć chłodna kąpiel, jak tak dalej będzie to mam jechać do szpitala miasto obok, bo tam mają najlepszy oddział neonatologiczny...Zobacz załącznik 882400

To nieciekawie. Aniu trzymam kciuki za Was ! I nie martw się. Musi być dobrze.

A ja miałam spinę z matką, tak mnie zdenerwowala że nie mogłam się opanować. Ale już nieważne :( musiałam przespać żeby się wyciszyć.

Carmen ale ma ładne usteczka, takie pełne :)

Przez to że spałam to ba obiad była kiełbasa :p i piekę ten boczek żeby był na kanapki. I myślę sobie kiedy nasze dziecko do nas w końcu przyjdzie :) wydaje mi się że ta ciąża to wielosezonowa. Zaczęło się zima, minęła wiosna, lato, a się pojawi praktycznie na jesieni.... Eh.

Heh każda ciąża tak trwa :) ja miałam dwie od wiosny po późnej jesieni. Teraz odmiana. Z zima przyszło :)

:(

To nie za ciekawie wydaje mi się że powinnaś jechać do.tego szpitala bo puls jest nie zaciekawy. Trzymam kciuki żeby ci przeszło.

@Bajdelka35 czemu Ci się nie spodobał mój post?
Uważam że warto próbować rodzić naturalnie jeśli nie ma wskazań medycznych do cc. Sama do końca walczyłam o poród sn. Nie udało się, trudno. To było w tej sytuacji lepsze rozwiazanie. Mam zdrowe dziecko jestem szczęśliwa :)
Ale i tak nikt mnie nie przekona że cc jest bezpieczniejsze/lepsze jeśli nie ma do tego wskazań.
Szanuje też Twoje zdanie i oczywiście możesz mieć inne podejście. Ale na tym forum chyba nie chodzi o to żeby oceniać czyjeś poglądy tylko o to aby spojrzeć na świat innymi oczami i poznać różne podejścia :)
A to chyba niechcący nacisnelam sorki

reklama
@Bajdelka35 czemu Ci się nie spodobał mój post?
Uważam że warto próbować rodzić naturalnie jeśli nie ma wskazań medycznych do cc. Sama do końca walczyłam o poród sn. Nie udało się, trudno. To było w tej sytuacji lepsze rozwiazanie. Mam zdrowe dziecko jestem szczęśliwa :)
Ale i tak nikt mnie nie przekona że cc jest bezpieczniejsze/lepsze jeśli nie ma do tego wskazań.
Szanuje też Twoje zdanie i oczywiście możesz mieć inne podejście. Ale na tym forum chyba nie chodzi o to żeby oceniać czyjeś poglądy tylko o to aby spojrzeć na świat innymi oczami i poznać różne podejścia :)
Ale ze co? Przeciez nie wyraziłam żadnej opinii nie mam nic przeciwko naturalnym porodom ani karmieniu KP, chyba nacisnelam niechcący przycisk że mi się nie podoba ale tak nie jest

Do góry