18grudzien
Fanka BB :)
Jutro zombie dzieciom naleśniki z serkiem i jagodamiZawsze smaka na coś dobrego zrobisz. Ale bym pierogi z jagodami zjadła.. mniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro zombie dzieciom naleśniki z serkiem i jagodamiZawsze smaka na coś dobrego zrobisz. Ale bym pierogi z jagodami zjadła.. mniam
No swojska prawdziwa szarlotka zdecydowanie lepsza
I lody do tego i polewa czekoladowa albo karmelowa.... Mmm
Odpoczywaj. Zbieraj siły. 3 dni do 1 sierpnia... trzymam za Was kciuki.Przespałam się, puls spadł do 119, już mnie tak nie dusi. Mały się rusza normalnie, to najważniejsze. Boli mnie krzyż, mam nieregularne skurcze co 10-15 min, ale jak rozmawiałam z położną, to zatrzymywać już i tak nie będą porodu, a że weekend, to moge daremnie trafić w szpitalu, a i tak nic nie zrobią. Jutro siuśki i krew dam do analizy, zobaczymy, czy jest ok. A na razie leze i przysypiam, bo mi wtedy trochę lepiej. Może w końcu coś zjem, bo dzisiaj tylko kawałek arbuza dałam radę.
Przespałam się, puls spadł do 119, już mnie tak nie dusi. Mały się rusza normalnie, to najważniejsze. Boli mnie krzyż, mam nieregularne skurcze co 10-15 min, ale jak rozmawiałam z położną, to zatrzymywać już i tak nie będą porodu, a że weekend, to moge daremnie trafić w szpitalu, a i tak nic nie zrobią. Jutro siuśki i krew dam do analizy, zobaczymy, czy jest ok. A na razie leze i przysypiam, bo mi wtedy trochę lepiej. Może w końcu coś zjem, bo dzisiaj tylko kawałek arbuza dałam radę.