reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja Ula nie fika. Czasem tylko prostuje nóżki albo się przeciągnie.
Niech sobie śpi lepiej w ten upał.
A ja dziś dużo chodzę to ją bujam jeszcze dodatkowo :blink:
Chłopców odesłałam do.teściowej bo ma w ogrodzie wielki.basen.
Niech szaleją. My byliśmy na.ostatnich zakupach przed wyjazdem no i do łazienki kupiłam dodatki potrzebne.
Chłop poprzykręca wszystkie półki i jedzie do teściowej. Poszaleje trochę z chłopcami w basenie. Niech użyją ojca na ostatni dzień urlopu. A ja sobie na spokojnie ogarnę łazienkę bo trzeba poukładać od nowa wszystko i sprzątnąć.
W planie grill wieczorem.

reklama
Ja od rana na szmacie jeżdżę.
Trochę łazienkę ogarniam, trochę resztę mieszkania i tak mi.zejdzie do wieczora pewnie już.
Pościągałam chłopcom pościel, nam jeszcze muszę i do prania.
Ze trzy albo cztery sorty jak nic będą dziś.
Upał, wiatrak chodzi i okna pootwoerane żeby przeciąg był, 34° w cieniu
A.roboty tyle dzisiaj że nie wiem w co ręce włożyć.
No ale samo sie nie zrobi niestety.

Pracuś jesteś:)
Ja już rozkładamy robotę na dni bo to co normalnie w sobotę na raz nie da rady. Szacun

Cały czas mam stan podgorączkowy i bardzo bolą mnie stawy, krzyż i podbrzusze. Cały dzień wstaje tylko do ubikacji. Skacze mi cisnienie, mam duszności i tachykardię. Dzwoniłam do położnej. Mam wziąć chłodna kąpiel, jak tak dalej będzie to mam jechać do szpitala miasto obok, bo tam mają najlepszy oddział neonatologiczny...Zobacz załącznik 882400

O kurczę.. trzymaj do sierpnia.. chociaż u Ciebie już 36tydz?

Już pada, narobilam się jak dziki osiol dosłownie pot że mnie leciał po chłodnej kąpieli lepiej, musiałam coś ugotować banda się najadla a ja wkoncu leżę i nie mam zamiaru nic więcej robić......

A sprzedajesz te ciasta? Zostawiłaś kawałek szarlotki? Bo ciągle za mną chodzi;)

reklama
Do góry