reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny nie trzeba mieć wycieków siary, ona w tych piersiach jest już od 16 t.c., nie musi dawać o sobie znać :)

Wróciłam. Jestem wykończona. Jak chodzę to czuję mega nacisk na szyjkę.

Właśnie podeszła do mnie moja córka z hasłem "mamo, czy mogłabyś powąchać moją stopę, czy nie śmierdzi?" :D Oj, pierworódki, nawet nie wiecie jakie radości macierzyństwa Was czekają :p

reklama
To chyba kupię na nowe mieszkanie szczególnie że białej nie chcę ;)
Ja też nie chciałam białej. Ale u nas to w większości mus bo mamy drewniany sufit, który lubię i trochę ciemne mieszkanko . Ostatnio pozbyłam się boazerii z 11metrowej ściany [emoji16] i żyje w jasnosciach.
Miałam w przedpokoju wstretna boazerie , bo mój tato kochał , ale przemalowalam ja rok temu na biało i wygląda przecudnie :)
1532360414275.jpg

Załączniki

• 1532360414275.jpg
    1532360414275.jpg
    720,2 KB · Wyświetleń: 253
Ja też nie chciałam białej. Ale u nas to w większości mus bo mamy drewniany sufit, który lubię i trochę ciemne mieszkanko . Ostatnio pozbyłam się boazerii z 11metrowej ściany [emoji16] i żyje w jasnosciach.
Miałam w przedpokoju wstretna boazerie , bo mój tato kochał , ale przemalowalam ja rok temu na biało i wygląda przecudnie :)
Zobacz załącznik 880683
No może i ciemne mieszkanko ale sufit rewelacja :) taki w moim guście :)

Dziewczyny nie trzeba mieć wycieków siary, ona w tych piersiach jest już od 16 t.c., nie musi dawać o sobie znać :)

Właśnie podeszła do mnie moja córka z hasłem "mamo, czy mogłabyś powąchać moją stopę, czy nie śmierdzi?" :D Oj, pierworódki, nawet nie wiecie jakie radości macierzyństwa Was czekają :p
He he :) się uśmiałam :D

Dziewczyny mogę znać wasze doswiadczenie z ZZO?
Dziś jeszcze poszłam dopytać na położnictwo o parę zastanawiających mnie rzeczy i położna napomknela o ZZO że szpital do niczego nikogo nie namawia.
A w internecie same wiecie tyle co ludzi tyle opinii. Są one bardzo podzielone.
A ta położna mnie namówiła by pójść do anestezjologa na zwykłą wizytę by wszystko popytać. I sama nie wiem co robić

U mnie nie ma siary... tylko przeźroczysta wydzielina z białymi kropkami czasem :(

reklama
Ja boazerii tej z lat 80/90 nienawidzę. Albo to zrywać albo maznąć farbą.
Natomiast fajne deski na ścianie czy suficie lub drewniane domy kocham.

Co do ZZO nie znam się. Nie miałam.

Do góry