Czekamy na kasiorę a póki co telefon milczy. Czekamy na wizytę u ginekologa. Na niedzielne chrzty... i na przyczepę...OMG. Co jeszcze..ja pier .. pakujcue się na te wakacje i tyle..
reklama
P.S. Jak mówi mój S.OMG. Co jeszcze..ja pier .. pakujcue się na te wakacje i tyle..
Wiatr w oczy. Krew z nosa. Nóż w plecy i ch..j w d..pę. Czyli CO JESZCZE MOŻEMY DLA CIEBIE ZROBIĆ
U
użytkownik 180176
Gość
O gwiazdy [emoji16]!!!
Jak dużo napisane. U nas już ściana na raz pomalowana. Jeszcze trzeba położyć delikatna warstwę [emoji16] kolor szary , bo ta ściana wiecznie okopcona przez kominek ))
Gdyby któraś chciała malować na jakiś kolor to polecam farbę beckers [emoji16]. Kupiłam bo rodzeństwo nią malowało. Nie jest może najtańsza , ale jest bardzo wydajna
Kupiliśmy sobie jeszcze dwie rolki tapety. Na korytarz , na piętrze [emoji16] ale będzie szok jak ktoś do nas wlezie. Jeszcze jakieś dwa dni i kończymy maraton remontowy. [emoji16]
Jak dużo napisane. U nas już ściana na raz pomalowana. Jeszcze trzeba położyć delikatna warstwę [emoji16] kolor szary , bo ta ściana wiecznie okopcona przez kominek ))
Gdyby któraś chciała malować na jakiś kolor to polecam farbę beckers [emoji16]. Kupiłam bo rodzeństwo nią malowało. Nie jest może najtańsza , ale jest bardzo wydajna
Kupiliśmy sobie jeszcze dwie rolki tapety. Na korytarz , na piętrze [emoji16] ale będzie szok jak ktoś do nas wlezie. Jeszcze jakieś dwa dni i kończymy maraton remontowy. [emoji16]
Pokaż efekty.O gwiazdy [emoji16]!!!
U
użytkownik 180176
Gość
Jak doschnie i ogarniemy bałaganPokaż efekty.
U
użytkownik 180176
Gość
Tu ściana u mojego brata [emoji6]Pokaż efekty.
Załączniki
Angelika89
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie. Maly wazy 2353 g i wszystko dobrze trzy tyg temu u innego lekarza bylo 1500 cos wiec tak jak myslalam, ze na tym usg jakos wiecej wychodzi, chyba ze az tyle przytyl
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A ja dzisiaj od rana sama sobie wymyślam powody do stresowania się czy z ciążą wszystko ok. Najpierw wydawało mi się, że Blanka za mało się rusza, potem że upławy jakieś nie takie i zaczęłam wmawiac sobie że mnie coś piecze... Potem mała zaczęła się normalnie ruszać, więc wyluzowałam się i zapomniałam o tym, że mam wmawiać sobie pieczenie. No to chyba jednak nie ma żadnej infekcji i nie muszę umawiać się na awaryjną wizyte u ginekologa.
Także powiem Wam, że jeśli cały tydzień ma być taki to zapowiada się tydzień nerwowej wariatki. Też nie mam ochoty na coś takiego Tylko biednego S. zestresowałam marudzeniem, że Blanka się nie rusza. A młoda po prostu trochę zaspała i przegapila budzik.
Ona chyba coś mówiła o tym, że to się rozpuszcza jakoś 2 tygodnie. Może źle to zapamiętałam, kurde nie chce nikogo wprowadzać w błąd... ale że po tygodniu potrafi już naprawde mocno ciągnąć i szczypać, i większość pań prosi o to, żeby to jednak wyciągnąć.
To mi przed tyg wyszły chyba. Heh ja wole nie myśleć czy mi coś jest czy nie. Narazie chce spokoju. Chociaż pare dni