kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kurde ja to chyba już zamiast mleka mam budyń w cyckach...
Ja nie mam nic :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde ja to chyba już zamiast mleka mam budyń w cyckach...
PięknaTu ściana u mojego brata [emoji6]Zobacz załącznik 880669
Potwierdzam Beckers jest super. Nie śmierdzi, nie chlapie i bardzo ładnie kryjeO gwiazdy [emoji16]!!!
Jak dużo napisane. U nas już ściana na raz pomalowana. Jeszcze trzeba położyć delikatna warstwę [emoji16] kolor szary , bo ta ściana wiecznie okopcona przez kominek ))
Gdyby któraś chciała malować na jakiś kolor to polecam farbę beckers [emoji16]. Kupiłam bo rodzeństwo nią malowało. Nie jest może najtańsza , ale jest bardzo wydajna
Kupiliśmy sobie jeszcze dwie rolki tapety. Na korytarz , na piętrze [emoji16] ale będzie szok jak ktoś do nas wlezie. Jeszcze jakieś dwa dni i kończymy maraton remontowy. [emoji16]
Nie dziwię się, że wolisz się już nad tym nie zastanawiać. Zwłaszcza po pobycie w szpitalu i spotkaniu z takimi nieczułymi babkami, które nawet nie potrafią bezboleśnie wbić wenflonu.To mi przed tyg wyszły chyba. Heh ja wole nie myśleć czy mi coś jest czy nie. Narazie chce spokoju. Chociaż pare dni
Ja juz po wizycie. Maly wazy 2353 g i wszystko dobrze trzy tyg temu u innego lekarza bylo 1500 cos wiec tak jak myslalam, ze na tym usg jakos wiecej wychodzi, chyba ze az tyle przytyl
Ja też.. ani kropli..Ja nie mam nic :/
Genialny kolor!!!Tu ściana u mojego brata [emoji6]Zobacz załącznik 880669
Serio? Ja czasem choć wiem że teraz to ryzykowne muszę upuszczac trochę bo aż cycki boląJa też.. ani kropli..
No to super.Ja juz po wizycie. Maly wazy 2353 g i wszystko dobrze trzy tyg temu u innego lekarza bylo 1500 cos wiec tak jak myslalam, ze na tym usg jakos wiecej wychodzi, chyba ze az tyle przytyl
Sorki ,że tak wycięte to zdjęcie , ale nie chce wrzucać ich prywatnych zdjęć.Genialny kolor!!!
To chyba kupię na nowe mieszkanie szczególnie że białej nie chcęSorki ,że tak wycięte to zdjęcie , ale nie chce wrzucać ich prywatnych zdjęć.
Wygląda tak jak na zdjęciu. Fajnie kontrastuje z toaletką
Ale co do białej do ścian z beckersa to mam mieszane uczucia. Mój tata kupił i nie wygląda zbyt ładnie )) ale może on jakoś źle kładł. Kolory słyszałam ,że są n prawdę fajne , a bratowa mówi ,że nawet ścierka dociera i nic nie odchodzi