reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Potwierdzam Beckers jest super. Nie śmierdzi, nie chlapie i bardzo ładnie kryje :)

Nie dziwię się, że wolisz się już nad tym nie zastanawiać. Zwłaszcza po pobycie w szpitalu i spotkaniu z takimi nieczułymi babkami, które nawet nie potrafią bezboleśnie wbić wenflonu.

Do tej pory mi się słabo robi na ta myśl. Teraz se kupię takie niemowlęce ... bo wladowaly mi największe a ja mam cienkie żyły.

Ale piszecie nie jestem w stanie nadrobić bo obowiązki wołają, idę prasowac, jutro jadę do mamy na lenistwo a od czwartku zacznę piec ciasta w piątek najwięcej pracy no i pomału pakuję córki na kolonie,

Chłop wylał szybkoschnącą posadzkę w łazience.
Schnie 3,5h i nadal jest mokra
:confused2::confused2::confused2:
Jestem sfrustrowana.
Wszystko się rozwleka. Wyjdzie tak że cały jego urlop spędze albo pilnując chłopców na podwórku albo sprzątając mieszkanie z tego syfu.
Jestem zmęczona.
Powinnam leżeć i odpoczywać.
A jak zwykle jest na odwrót :huh:
Żeby jeszcze Ula się przez to ciut.wcześniej urodziła.
No ale z moim szczęściem to wyjdzie tak że obowiązki ze mnie wycisną resztki sił a do szpitala pojadę po terminie i zblazowana

Ja też nie chciałam białej. Ale u nas to w większości mus bo mamy drewniany sufit, który lubię i trochę ciemne mieszkanko . Ostatnio pozbyłam się boazerii z 11metrowej ściany [emoji16] i żyje w jasnosciach.
Miałam w przedpokoju wstretna boazerie , bo mój tato kochał , ale przemalowalam ja rok temu na biało i wygląda przecudnie :)
Zobacz załącznik 880683

Tez mam taki sufit. Znaczy prawie cały dom bo mój chłop lubi :) bardzo ładnie to u Was wyglada.

Dziewczyny nie trzeba mieć wycieków siary, ona w tych piersiach jest już od 16 t.c., nie musi dawać o sobie znać :)

Wróciłam. Jestem wykończona. Jak chodzę to czuję mega nacisk na szyjkę.

Właśnie podeszła do mnie moja córka z hasłem "mamo, czy mogłabyś powąchać moją stopę, czy nie śmierdzi?" :D Oj, pierworódki, nawet nie wiecie jakie radości macierzyństwa Was czekają :p

Wiesz ja nie poszalałam z karmieniem. Odciagalam i dawałam z butelki. Myślałam ze teraz się uda. Wiec jak coś to będę męczyć Cię o porady

reklama
Do góry