reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Potwierdzam Beckers jest super. Nie śmierdzi, nie chlapie i bardzo ładnie kryje :)

Nie dziwię się, że wolisz się już nad tym nie zastanawiać. Zwłaszcza po pobycie w szpitalu i spotkaniu z takimi nieczułymi babkami, które nawet nie potrafią bezboleśnie wbić wenflonu.

Do tej pory mi się słabo robi na ta myśl. Teraz se kupię takie niemowlęce ... bo wladowaly mi największe a ja mam cienkie żyły.

Ale piszecie nie jestem w stanie nadrobić bo obowiązki wołają, idę prasowac, jutro jadę do mamy na lenistwo a od czwartku zacznę piec ciasta w piątek najwięcej pracy no i pomału pakuję córki na kolonie,

Chłop wylał szybkoschnącą posadzkę w łazience.
Schnie 3,5h i nadal jest mokra
:confused2::confused2::confused2:
Jestem sfrustrowana.
Wszystko się rozwleka. Wyjdzie tak że cały jego urlop spędze albo pilnując chłopców na podwórku albo sprzątając mieszkanie z tego syfu.
Jestem zmęczona.
Powinnam leżeć i odpoczywać.
A jak zwykle jest na odwrót :huh:
Żeby jeszcze Ula się przez to ciut.wcześniej urodziła.
No ale z moim szczęściem to wyjdzie tak że obowiązki ze mnie wycisną resztki sił a do szpitala pojadę po terminie i zblazowana

Ja też nie chciałam białej. Ale u nas to w większości mus bo mamy drewniany sufit, który lubię i trochę ciemne mieszkanko . Ostatnio pozbyłam się boazerii z 11metrowej ściany [emoji16] i żyje w jasnosciach.
Miałam w przedpokoju wstretna boazerie , bo mój tato kochał , ale przemalowalam ja rok temu na biało i wygląda przecudnie :)
Zobacz załącznik 880683

Tez mam taki sufit. Znaczy prawie cały dom bo mój chłop lubi :) bardzo ładnie to u Was wyglada.

Dziewczyny nie trzeba mieć wycieków siary, ona w tych piersiach jest już od 16 t.c., nie musi dawać o sobie znać :)

Wróciłam. Jestem wykończona. Jak chodzę to czuję mega nacisk na szyjkę.

Właśnie podeszła do mnie moja córka z hasłem "mamo, czy mogłabyś powąchać moją stopę, czy nie śmierdzi?" :D Oj, pierworódki, nawet nie wiecie jakie radości macierzyństwa Was czekają :p

Wiesz ja nie poszalałam z karmieniem. Odciagalam i dawałam z butelki. Myślałam ze teraz się uda. Wiec jak coś to będę męczyć Cię o porady

reklama
Do góry