reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Chłop wylał szybkoschnącą posadzkę w łazience.
Schnie 3,5h i nadal jest mokra
:confused2::confused2::confused2:
Jestem sfrustrowana.
Wszystko się rozwleka. Wyjdzie tak że cały jego urlop spędze albo pilnując chłopców na podwórku albo sprzątając mieszkanie z tego syfu.
Jestem zmęczona.
Powinnam leżeć i odpoczywać.
A jak zwykle jest na odwrót :huh:
Żeby jeszcze Ula się przez to ciut.wcześniej urodziła.
No ale z moim szczęściem to wyjdzie tak że obowiązki ze mnie wycisną resztki sił a do szpitala pojadę po terminie i zblazowana

Ja to tak dziś myśle ze będę odpoczywać żeby mieć sile rodzic :)

Wiciowamama taki mąż to skarb . Dobrze ,że mu się chce. Mój też drugi tydzień urlopu cały czas remontuje :)

Mojemu zabroniłam. Chciał łazienkę. Płytki prysznic przerabiać. Bo on w tym robi to teraz niech siedzi na tyłku. A zreszta nie mam chęci na te remonty. Od biedy ta sypialnie by mógł. Jak wyczaję ze ma zamiar być w domu pare dni to zacznę jęczeć o to. Bo tam to tylko malowanie i może wykładzina. Czyli bez wielkiego syfu zreszta on sam sprząta po remontach. Skrzywienie zawodowe:)

A słyszałaś że jaki początek tygodnia taka reszta? ;)
A tak serio zazdroszczę sił... ja bym coś porobiła ale ciało się buntuje. No to jem PYSZNE morele. Mikołaj chyba bardzo je lubi bo fika. Mąż w kiblu grzebie. Dzieci na chałupach.

Wcześniej nie miałam sił na nic, dzisiaj jakoś tak przyszły. Ale odpokutowałam mocniejszymi skurczami..
Jadę jeszcze po cukier do Kaufa, bo z kartą Payback 1kg za 99gr. Wezmę 10kg, bo babcia mnie prosiła dla pszczół na zimę.
Podjadę do Rossmanna, wywołam zdjęcia i zacznę dzisiaj robić album :)

reklama
Wcześniej nie miałam sił na nic, dzisiaj jakoś tak przyszły. Ale odpokutowałam mocniejszymi skurczami..
Jadę jeszcze po cukier do Kaufa, bo z kartą Payback 1kg za 99gr. Wezmę 10kg, bo babcia mnie prosiła dla pszczół na zimę.
Podjadę do Rossmanna, wywołam zdjęcia i zacznę dzisiaj robić album :)
Syndrom wicia gniazda w pełni :D u mnie już minęło i znów nie mam siły [emoji14] doula dostała mój plan porodu, mówi, że spoko, powiedziała co mogę usunąć, bo w tym szpitalu i tak nie praktykują i obiecała skontaktować się z położnymi w sprawie mojego porodu w wodzie ;)

Do góry