Marilyn Monroe
Aktywna w BB
Mialam wieczorem usg i bez zmian narazie, lekarz zalecil co dwa dni usg i dal dwa tygodnie, jesli sie nic nie zmieni to ccZazwyczaj tak wychodzi na usg , a teraz jak tam sytuacja ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam wieczorem usg i bez zmian narazie, lekarz zalecil co dwa dni usg i dal dwa tygodnie, jesli sie nic nie zmieni to ccZazwyczaj tak wychodzi na usg , a teraz jak tam sytuacja ?
@Kliska ja też miałam badanie HIV ale na początku ciąży.
@Marilyn Monroe dwa tygodnie to już będzie 35 tydzień. Będzie dobrze. Trzymaj sie dzielnie. Przesyłam pozytywne myśli i trzymam kciuki :*
@kasiaczek89pl moja Malutka tez jakieś dziwne zapisy tętna miała na ktg po sterydach. Będzie dobrze :*
Miałam i w karcie ciąży jest to chyba standardowe badanieI znów zniknęłam, bo tyle rzeczy i spraw do zrobienia, że chce to zdążyć przed porodem. Dziecko już mi wyzdrowialo, antybiotyk skończony. W ogóle pytanko: Mialyscie robione badanie na HIV w ciąży? W Szczecinie w poradni patologii ciąży mi babka to zlecila, a tutaj w Koszalinie lekarz prowadzący się z tego śmiał, że teraz...
Też się nie wyspałam, bo nas córka ok. 5 obudziła, a teraz śpi.
W ogóle pamiętacie jak narzekalam, że nie pójdę do fryzjera ściąć włosów, bo nie ma kasy. Nadal mało kasy, a najgorsze, że jak już miałam wtedy iść to fryzjerka była na urlopie. Wczoraj znalazłam 30 zł w starym portfelu (cud!), więc w najbliższym tygodniu w końcu idę. Grzywka mi tak urosła, że nic nie widzę
Oczywiście, zarówno w pierwszej, jak i w drugiej ciąży. Jak nie miałaś na początku, to nic dziwnego, że teraz lekarz zlecił. Twój lekarz jest niepoważny nie zlecając podstawowych badań krwi, zobacz w karcie ciąży czego jeszcze Ci brakuje.I znów zniknęłam, bo tyle rzeczy i spraw do zrobienia, że chce to zdążyć przed porodem. Dziecko już mi wyzdrowialo, antybiotyk skończony. W ogóle pytanko: Mialyscie robione badanie na HIV w ciąży? W Szczecinie w poradni patologii ciąży mi babka to zlecila, a tutaj w Koszalinie lekarz prowadzący się z tego śmiał, że teraz...
Też się nie wyspałam, bo nas córka ok. 5 obudziła, a teraz śpi.
W ogóle pamiętacie jak narzekalam, że nie pójdę do fryzjera ściąć włosów, bo nie ma kasy. Nadal mało kasy, a najgorsze, że jak już miałam wtedy iść to fryzjerka była na urlopie. Wczoraj znalazłam 30 zł w starym portfelu (cud!), więc w najbliższym tygodniu w końcu idę. Grzywka mi tak urosła, że nic nie widzę
Oczywiście, zarówno w pierwszej, jak i w drugiej ciąży. Jak nie miałaś na początku, to nic dziwnego, że teraz lekarz zlecił. Twój lekarz jest niepoważny nie zlecając podstawowych badań krwi, zobacz w karcie ciąży czego jeszcze Ci brakuje.
Dzień dobry! Przespałam całą noc - nowość!
Jak sobie radzicie z puchnacymi nogami? Do tej pory jakoś dawałam radę, ale teraz to już masakra, nawet japonki uciskają :/
Muszę zacząć praktykować. Pierwszy raz w życiu mi nogi puchną [emoji14]Ania już tu pisałam o zimnej wodzie. Mi bardzo pomaga. Może spróbuj. Tylko często i regularnie. Taka najzimniejsza jaką masz w kranie. Ewentualnie sole do moczenia.
Teraz już może być ciężej z tym puchnieciem. Jeszcze pogoda nam nie sprzyja..
Fajnie że się wyspałaś.