reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A mi się dziewczyna z łóżka obok patrzyła bo pod ta kroplowka jak jestem to zaczął szaleć :). Hehe przyszła kolejna pani ( ta od wyciągania wenflonu ) pokomentowala ze lubię się widocznie kłuć ze mówiła ze będzie gorzej itd i podkręciła mi kroplówkę na maks. Ta która z godz czy mniej wstecz inna pani skręciła na min bo sporo za szybko szła.
Sadystki jakieś? Serio ludzie chcą tam rodzic? :O ja mam niewyparzony jęzor, od razu bym babę zjechała.

@GoJ zazdroszczę normalnego pępka i braku rozstępów :D

Mam jakiś zjazd psychiczny, smutno mi.

Sadystki jakieś? Serio ludzie chcą tam rodzic? :O ja mam niewyparzony jęzor, od razu bym babę zjechała.

@GoJ zazdroszczę normalnego pępka i braku rozstępów :D

Mam jakiś zjazd psychiczny, smutno mi.

Ogólnie super prócz pani co przyjmowała mnie to są ok. Ale ona podobno taka już jest. No i teraz ta od tego wyjęcia wenflonu , ale coś slyszlam jak mówiła ze ona za tatuażami nie jest coś tam coś tam wiec może to jej nie robi i stad podejście.

Chyba kolejna nocka nieprzespana przede mną. Od jakiegoś tygodnia budzę się co 2-3 h, potem ciężko usunąć z powrotem. Niewygodnie mi i do dupy... Mały bryka jak szalony, boję się że mi szew rozwali na szyjce czasem tam gdzieś się przeciagnie, masakra :p jeszcze trochę....

Dziewczyny jak to u was z ruchami jest. U mnie pani doktor z położna dały mi kartę i tłumaczyły mi że od 9do 21 ma być 10 ruchów. A ja czytam w karcie informacyjnej Kasi ,że po jedzeniu ma być 10 ?

Jak wy liczycie ? Ja czasem mam wrażenie że bombel jest leniwy , ale za radą pani doktor budzę ją i zachęcam do zabawy ;)
Zazwyczaj jest ok. Ale po jedzeniu nie zawsze reaguje. Zależy co zjem.
Jak jest u was ?
Jest kilka metod liczenia ruchów. Z tym zaznaczaniem godzinowym to ja mam tak, że od 9 do 21 liczę 10, ale jakby serii ruchów. Czyli mała się rusza 10 min, a potem jest dłuższa przerwa, cisza to jest jako jeden ruch i o to w tej metodzie chodzi.

Jest też metoda, że w ciągu godziny największej aktywności liczysz ruchy pojedyncze do 10, a nie całe serie.

Jest kilka metod liczenia ruchów. Z tym zaznaczaniem godzinowym to ja mam tak, że od 9 do 21 liczę 10, ale jakby serii ruchów. Czyli mała się rusza 10 min, a potem jest dłuższa przerwa, cisza to jest jako jeden ruch i o to w tej metodzie chodzi.

Jest też metoda, że w ciągu godziny największej aktywności liczysz ruchy pojedyncze do 10, a nie całe serie.
Ja tego nie ogarniam :)

reklama
Do góry