kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Boże jaki gorąc!
Mam spocone wszystko włącznie z powiekami. I głowa mi pęka z upału.
Tu tez gorąco. Na tej sali już bez klimy :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże jaki gorąc!
Mam spocone wszystko włącznie z powiekami. I głowa mi pęka z upału.
Jak pisałaś że on kota dostaje to może stąd takie jazdy z tym KTG szczególnie że on się rusza a czytniki w jednym miejscu.
U mnie też będzie 2 razy... przy pierwszych badaniach było i niedługo wiem, że będzie powtórka.Ja miałam na HIV po pierwszej wizycie i teraz mam zrobić. Tak samo choroby weneryczne i coś tam jeszcze.
Ja tylko na samym początku, ale za to tak ogólnie nasiąkłam wodą, al teraz nic nie puchnie. Jak już pisałam dzięki upałom nawet trochę się tego wypociło i odzyskałam normalniejsze rysy twarzy Przyjaciółka niemal z wyrzutem stwierdziła, że nadgarstki i kostki mam tradycyjnie bez zmian kościste.Jestem tą szczęśliwą kobietą która w żadnej ciąży nie spuchła. Moje stopki są szczuplutkie i wąskie jak zawsze i tym się chwalę
Kasia jak tam towarzystwo i twoje welflony? O ktorej drugi zastrzyk? I kiedy do domu?
Powiedz, że już wlaczylyscie tą klime.
I jak jedzenie? Szwedzki stół na śniadanie? Hihi..
Trzymam kciuki za szybki powrót do domu.
Jejku jaka ty młoda jesteś? Jeszcze przed 30? To ładnie.. I takie duże dzieci?
Ja to już sporo po
U mnie też będzie 2 razy... przy pierwszych badaniach było i niedługo wiem, że będzie powtórka.
Tylko teraz tak dziwnie wyszło, że mam nie robić żadnych badań - stwierdził, że wyniki są super... no i nie trzeba, można zrobić miesiąc przerwy. Dziwne to.
Ja tylko na samym początku, ale za to tak ogólnie nasiąkłam wodą, al teraz nic nie puchnie. Jak już pisałam dzięki upałom nawet trochę się tego wypociło i odzyskałam normalniejsze rysy twarzy Przyjaciółka niemal z wyrzutem stwierdziła, że nadgarstki i kostki mam tradycyjnie bez zmian kościste.
Ona sama miała problem z puchnącymi kostkami właśnie ok. tego 7-8 miesiąca.
Na sam koniec ciąży nagle spuchła tak bardzo, że wg niej szyja niespecjalnie odbiegała szerokością od głowy... a 2 dni później , trochę przed terminem, jej córka była już na świecie.
Gdzieś potem trafiłam na informację, że bezpośrednio przed porodem zdarza się, że jedną z oznak zbliżającego się porodu jest właśnie takie spuchnięcie, prawda to, czy przypadek po jakimś niewłaściwym jedzonku?
Ale sexy mama! Super.Ja juz po weselu, caly dzien na nogach i malo pilam od rana to w kosciele i na poczatku w sali brzuch mi sie strasnie spinal, doslownie do pare min, pozniej mi juz przeszlo, ale wg tej listy co wstawila Kasiaczek to powinnam zglosic sie z tym ba izbe przyjec. Jutro mam lekarza to zobaczu co i jak. W ogole to zaczelam sie zastanawiac czy taka glosna muzyka na weselu nie zadzkodzi dziecku na sluch? Chyba nie, co? A i nogi mi spuchly. A to zdjecie z wczoraj
Ja juz po weselu, caly dzien na nogach i malo pilam od rana to w kosciele i na poczatku w sali brzuch mi sie strasnie spinal, doslownie do pare min, pozniej mi juz przeszlo, ale wg tej listy co wstawila Kasiaczek to powinnam zglosic sie z tym ba izbe przyjec. Jutro mam lekarza to zobaczu co i jak. W ogole to zaczelam sie zastanawiac czy taka glosna muzyka na weselu nie zadzkodzi dziecku na sluch? Chyba nie, co? A i nogi mi spuchly. A to zdjecie z wczoraj