majapszczolka242
Fanka BB :)
U nas jest strasznie dużo Romów. I rzeczywiście te mamy wyglądają na bardzo młode. Często spotykam gdzieś w parku to całe rodziny wielopokoleniowe siedzą z tymi dzieciakami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzialam takie rzeczy w Smyku na pewno i jeszcze w jakims. Trzymamy kciuki, zeby nie byly potrzebne!Kuzynka urodziła w 35 tygodniu i taki rozmiar nosił synek. Ja nawet w sklepach takiego rozmiaru nie widziałam jak 44.
Ja widzialam takie rzeczy w Smyku na pewno i jeszcze w jakims. Trzymamy kciuki, zeby nie byly potrzebne!
Kuzynka urodziła w 35 tygodniu i taki rozmiar nosił synek. Ja nawet w sklepach takiego rozmiaru nie widziałam jak 44.
Jejku, ale piszecie-trudno nadrobic.
Ja dzisiaj znowu slaby dzien, czesto mam skurcze i twardnienie brzucha. Troche dzisiaj chodzilam, ale brzuch mi sie co chwile spinal, teraz leze z nogami na poduszce. Maly tez nieruchliwy, karmilam go lodami to pare razy troszeczke sie ruszyl. Znowu slady plamienia... Cos mi sie widzi, ze czesty lezing jest moim jedynym wyjsciem. Jak czesto w ciagu dnia spina sie Wam brzuch?
Narazie nic nie kupuję. Na ktg skurczy brak. Więc mam nadzieje ze będzie dobrze i się jakoś doturlamy
Jejku, ale piszecie-trudno nadrobic.
Ja dzisiaj znowu slaby dzien, czesto mam skurcze i twardnienie brzucha. Troche dzisiaj chodzilam, ale brzuch mi sie co chwile spinal, teraz leze z nogami na poduszce. Maly tez nieruchliwy, karmilam go lodami to pare razy troszeczke sie ruszyl. Znowu slady plamienia... Cos mi sie widzi, ze czesty lezing jest moim jedynym wyjsciem. Jak czesto w ciagu dnia spina sie Wam brzuch?