reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jak ona to robi? Napewno miesięcznie ?
Tak. To cyganka. Pobiera na dzieci, na dzieci dzieci, ktorym tworzy rodzinę zastępcza, bo tam młodociane matki są bardzo częste, z racji tego, ze są rodzina zastępcza, z racji tego, że część dzieci ma orzeczenie, no Gosia mi tam wymieniała, ale suma summarum - uzbierało sie. Z tym, że to rodzi coraz większe patologie...

Dziewczyny czy jest wśród nas jakaś mama wcześniaka? Chętnie bym podpytala co i jak na priv. Jednak wolę być przygotowana na wszystko.

Kuzynka ma mi wysłać ciuszki dla wcześniaka. Rozmiary 44 i 50. Mam nadzieję że się nie przydadzą. Ale lepiej mieć.

A to Ty dziś pisałaś ze u Ciebie ta kiepska sytuacja i sterydy podają ?

Byliśmy na spacerze z młodym i deszcz nas spotkał.. wróciliśmy i teraz słońce..
Ja nie pamiętam jedzenia w szpitalu..

Przykre z tym prowadzeniem ciąży z cukrzycą.. ja prowadzę ciążę ta i poprzednią u 2 lekarzy, u obu prywatnie.. z tym że 1 placi mi praca w sensie medicower. Sama prywatnie chodzę do przychodni przyszpitalnej na żelaznej. Mam tam za udaną lekarz jeszcze z poprzedniej ciąży, która przyjmuje też na NFZ, ale uwaga ciąży na NFZ nie prowadzi.. na ostatniej wizycie dowiedziałam się że kolejna tj 9sierpnia już mi będę zakładać kartę w szpitalu do porodu- co mnie bardzo cieszy. Badania robię w medicover- bp mam tam prowadzenie ciąży i w ramach tego wszystkie badania.

Tak. To cyganka. Pobiera na dzieci, na dzieci dzieci, ktorym tworzy rodzinę zastępcza, bo tam młodociane matki są bardzo częste, z racji tego, ze są rodzina zastępcza, z racji tego, że część dzieci ma orzeczenie, no Gosia mi tam wymieniała, ale suma summarum - uzbierało sie. Z tym, że to rodzi coraz większe patologie...

Szok

Haha :) ale ostatecznie zostałaś i dałaś się zbadać?
Kurcze, ja dziś czuję małą poniżej linii majtek. Nie za nisko?

Mój mąż wrócił z pracy i śpi. Zauważyłam że my nie umiemy razem spędzać czasu, rozmawiać... Ostatnio powiedział że on nasza księżniczkę będzie kochał. Bo tak to on nie umie i nigdy nikogo nie kochał...

Ja tez dawno poniżej czuje.

To wszystko tłumaczy ... no masakra

reklama
Do góry