reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jak ona to robi? Napewno miesięcznie ?
Tak. To cyganka. Pobiera na dzieci, na dzieci dzieci, ktorym tworzy rodzinę zastępcza, bo tam młodociane matki są bardzo częste, z racji tego, ze są rodzina zastępcza, z racji tego, że część dzieci ma orzeczenie, no Gosia mi tam wymieniała, ale suma summarum - uzbierało sie. Z tym, że to rodzi coraz większe patologie...

Dziewczyny czy jest wśród nas jakaś mama wcześniaka? Chętnie bym podpytala co i jak na priv. Jednak wolę być przygotowana na wszystko.

Kuzynka ma mi wysłać ciuszki dla wcześniaka. Rozmiary 44 i 50. Mam nadzieję że się nie przydadzą. Ale lepiej mieć.

A to Ty dziś pisałaś ze u Ciebie ta kiepska sytuacja i sterydy podają ?

Byliśmy na spacerze z młodym i deszcz nas spotkał.. wróciliśmy i teraz słońce..
Ja nie pamiętam jedzenia w szpitalu..

Przykre z tym prowadzeniem ciąży z cukrzycą.. ja prowadzę ciążę ta i poprzednią u 2 lekarzy, u obu prywatnie.. z tym że 1 placi mi praca w sensie medicower. Sama prywatnie chodzę do przychodni przyszpitalnej na żelaznej. Mam tam za udaną lekarz jeszcze z poprzedniej ciąży, która przyjmuje też na NFZ, ale uwaga ciąży na NFZ nie prowadzi.. na ostatniej wizycie dowiedziałam się że kolejna tj 9sierpnia już mi będę zakładać kartę w szpitalu do porodu- co mnie bardzo cieszy. Badania robię w medicover- bp mam tam prowadzenie ciąży i w ramach tego wszystkie badania.

Tak. To cyganka. Pobiera na dzieci, na dzieci dzieci, ktorym tworzy rodzinę zastępcza, bo tam młodociane matki są bardzo częste, z racji tego, ze są rodzina zastępcza, z racji tego, że część dzieci ma orzeczenie, no Gosia mi tam wymieniała, ale suma summarum - uzbierało sie. Z tym, że to rodzi coraz większe patologie...

Szok

Haha :) ale ostatecznie zostałaś i dałaś się zbadać?
Kurcze, ja dziś czuję małą poniżej linii majtek. Nie za nisko?

Mój mąż wrócił z pracy i śpi. Zauważyłam że my nie umiemy razem spędzać czasu, rozmawiać... Ostatnio powiedział że on nasza księżniczkę będzie kochał. Bo tak to on nie umie i nigdy nikogo nie kochał...

Ja tez dawno poniżej czuje.

To wszystko tłumaczy ... no masakra

reklama
Do góry