Później was Doczytam jako lektura do łóżka, już po wizycie dziś jestem zadowolona mały ma się dobrze nawet widziałam jak otwiera usta, rośnie jak na drożdżach jest o dwa tyg większy niż powinien,ułożony posladkowo, szyjka długa,zapas heparyny mam, pytałam o ten acard powiedział że mam brać do 35tc i to że w ulotce jest napisane że nie można w trzecim trymestrze to obalil mit powiedział że on kieruje się nowoczesnym leczeniem udowodnionymi badaniami i jest pewien że w moim przypadku te tabletki pomagają a nie szkodzą, może wam się też przyda ta wiedza ale zapytałam go o pepowine czy lekarz widzi na usg czy dziecko jest owiniete pepowina powiedział że widzą i że do dwóch razy owiniecia nie mówią pacjentce dopiero przy trzecim razie informują i obserwują, uspokoił mnie ze w razie czego on jest od tego aby to dostrzec i odpowiednio poprowadzić ciaze, poinformowałalam swojego również o mojej poprzedniej ciężkiej cesarce że zostałam zarażona gronkowcem i że o mały włos nie dostałam zapalenia otrzewnej w sumie dobrze wyszło że to powiedziałam bo zachowa odpowiednie leczenie po cesarce dostanę od razu antybiotyk itp oraz zapewnił mnie ze z jego strony całe rozwiązanie ciąży odbędzie się pod jego kontrola i że tak jak sobie życzę zostanę porządnie zszyta i wyczyszczona - dzisiejsza wizyta bardzo mnie uspokoiła, heparyne będę brać nawet do 6tyg po cesarce, później wyślę wam fotkę małego..... Ktoś pytał o prenatalne ja robię właśnie za niecały miesiąc u swojego lekarza 45min szczegółowe usg do tego jak się uda fajne zdjęcia 3d
a dawno temu zostałaś zarazona tym gronkowcem ?? Moja koleżanka tez została i otrzymała odszkodowanie duże .