No mój tak ma... jakby napady padaczki myslałam że to normalne...Hej mam pytanie ... rzadko tutaj wchodze ale chcislam sie Was zapytac ... czy Wasze maluszki też mają takie dziwne drżenia?? czasem to tak jakby nie wiem jakby młot pneumatyczny od środka włożył... takie dziwne uczucie jakby malutka miała drgawki .... trwa ono chwilke bo jakies 3 sekundy ... i to na 100% nie jest czkawka!! Mowilam o tym lekarzowi powiedzial ze to tak jakby dziecko wołało ratunku ale na USG wszystko idealnie... byłam wczoraj na ktg jeszcze bo sie bardzo niepokoiłam tymi drgawkami ale ktg też dobre... położna nie wiedziala o co mi sie rozchodzi.... może ktoras tez tak miala albo ma????
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Moja też tak ma. Myślę ,że to normalne. Widać ,że wiele z nas tak ma.Hej mam pytanie ... rzadko tutaj wchodze ale chcislam sie Was zapytac ... czy Wasze maluszki też mają takie dziwne drżenia?? czasem to tak jakby nie wiem jakby młot pneumatyczny od środka włożył... takie dziwne uczucie jakby malutka miała drgawki .... trwa ono chwilke bo jakies 3 sekundy ... i to na 100% nie jest czkawka!! Mowilam o tym lekarzowi powiedzial ze to tak jakby dziecko wołało ratunku ale na USG wszystko idealnie... byłam wczoraj na ktg jeszcze bo sie bardzo niepokoiłam tymi drgawkami ale ktg też dobre... położna nie wiedziala o co mi sie rozchodzi.... może ktoras tez tak miala albo ma????
Myszawa
Fanka BB :)
Ja tak mam jak się wieczorem na boku kładę, nie wiem w sumie co to, ale wydaje mi się, że albo nóżkami przebiera albo łapkami-nie kopie tylko tak macha i stąd to uczucie...Hej mam pytanie ... rzadko tutaj wchodze ale chcislam sie Was zapytac ... czy Wasze maluszki też mają takie dziwne drżenia?? czasem to tak jakby nie wiem jakby młot pneumatyczny od środka włożył... takie dziwne uczucie jakby malutka miała drgawki .... trwa ono chwilke bo jakies 3 sekundy ... i to na 100% nie jest czkawka!! Mowilam o tym lekarzowi powiedzial ze to tak jakby dziecko wołało ratunku ale na USG wszystko idealnie... byłam wczoraj na ktg jeszcze bo sie bardzo niepokoiłam tymi drgawkami ale ktg też dobre... położna nie wiedziala o co mi sie rozchodzi.... może ktoras tez tak miala albo ma????
KatarzynaCarmen
Moja też tak ma czasami chyba normalne , a nie zdaniem lekarza ze wola ratunku....co tam za lekarze pracują???? ...Hej mam pytanie ... rzadko tutaj wchodze ale chcislam sie Was zapytac ... czy Wasze maluszki też mają takie dziwne drżenia?? czasem to tak jakby nie wiem jakby młot pneumatyczny od środka włożył... takie dziwne uczucie jakby malutka miała drgawki .... trwa ono chwilke bo jakies 3 sekundy ... i to na 100% nie jest czkawka!! Mowilam o tym lekarzowi powiedzial ze to tak jakby dziecko wołało ratunku ale na USG wszystko idealnie... byłam wczoraj na ktg jeszcze bo sie bardzo niepokoiłam tymi drgawkami ale ktg też dobre... położna nie wiedziala o co mi sie rozchodzi.... może ktoras tez tak miala albo ma????
Może woła RATUNKU co za konował matkę mi denerwujeMoja też tak ma czasami chyba normalne , a nie zdaniem lekarza ze wola ratunku....co tam za lekarze pracują???? ...
A tak serio tylko nie odnośnie dzieci w brzuchu a generalnie ludzi. Podobne wzdrygniecia mają ludzie gdy usypiaja. Podobno to mózg wysyła do ciała tzn. komórek nerwowych impuls elektryczny jakkolwiek żeby "sprawdzić" czy umieramy czy zasypiamy...
kasiaczek89pl
Może woła RATUNKU co za konował matkę mi denerwuje
A tak serio tylko nie odnośnie dzieci w brzuchu a generalnie ludzi. Podobne wzdrygniecia mają ludzie gdy usypiaja. Podobno to mózg wysyła do ciała tzn. komórek nerwowych impuls elektryczny jakkolwiek żeby "sprawdzić" czy umieramy czy zasypiamy...
Kurczę to ja ostatnio tak mam często
KatarzynaCarmen
Bardzo dobrze napisałaś brawo Ty [emoji16]Może woła RATUNKU co za konował matkę mi denerwuje
majapszczolka242
Ja tak mam przy zasypianiu... Młody teżMoże woła RATUNKU co za konował matkę mi denerwuje
Tzn. co masz?Kurczę to ja ostatnio tak mam często
reklama
To normalne choć nie każdy ma tak często i zawsze w sensie ponoć mózg się musi niepokoić czymś że wysyła ten bodziec. U mnie czasem syn starszy tak ma. Mąż często i ja od wielkiego dzwonu...Ja tak mam przy zasypianiu... Młody też
Przestraszylam sie dziś. Pidcieram po siku a papier no taki brzoskwiniowy.... mam nadzieję że to nic takiego...