reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Coś chyba jest w powietrzu bo ja i dzieci zasmarkani i kaszlemy i gardło boli
Nom młodszy miał tydzień temu w piątek podwyższoną temperaturę. Ale tylko jeden dzień, plus kaszel.
A teraz starszy. Tylko ten dużo gorzej znosi. Bo już dwa dni temperatura, katar i kaszel.
Bańki mu stawiałam wczoraj.

A ja tak kuśtykam bo A to sprzątać a to umyć auto a to zrobić mu okłady.... no a plecy na zmianę z pośladkiem bolą, zależy jak mała się położy.
Ale nikt za mnie nie ogarnie.

reklama
Mój jest niefajny. Zaczyna mi podsuwać czarne scenariusze. W Śróde ściągnęłam męża z delegacji bo się rozchorowałam a dziś już mam nerwy bo w pon znów jedzie . Chociaż tyle ze wziął mnie na weekend do Zakopanego, chciał żebym trochę wyluzowała . Ale już zdążyłam sprawdzic gdzie apteka całodobowa , szpital i przeczytać opinie o ginekologach. Czuje się dobrze coś tam mnie dwa razy zabolało po lewej w połowie pleców a ja już panikuje .... mój mózg nie jest fajny
Hahah mam tak samo... tylko coś zaszczypie albo wystarczy ze jest troche inne niż do tej pory i już zaczynają się głupie myśli.... i zastanawianie sie do pół nocy czy aby napewno wszystko dobrze... nigdy tak nie miałam zebym się tak nad sobą rozczulała... a teraz to jest horror... z najmniejsza pierdołą do lekarza bym leciała ... za chwile mnie za wariatke wezmą w przychodni:p

Moja córa też coś smarka, ale na razie tyle.
Ktoras pytała o chustowanie - jak widać to dziecinnie proste :p
IMG_20180616_165644.jpg

Załączniki

• IMG_20180616_165644.jpg
    IMG_20180616_165644.jpg
    66,2 KB · Wyświetleń: 313
Według mnie szczepienia to chyba najtrudniejszy temat do dyskusji związany z małymi dziećmi.
Z jednej strony NOP z drugiej strony komplikacje związane z chorobami na które nieszczepione dziecko może zachorowac.
Najwazniejsze żeby każdy podjął decyzję zgodna ze swoimi przekonaniami.

Otóż to:)
Dobrze ze nie jestem sama z takimi drganiami:p ... uspokoiłam się troche .... do nastepnego razu jak znow mała mnie czymś zaskoczy:p
Następnym razem najpierw zapytaj nas :d

Ja mam na dziś dość roboty domowej.
Od rana chodzę w te i z powrotem.
Już mnie kłuje w pośladku nie na żarty więc zmyłam podłogi i się położyłam na kanapie.
Muszę odpocząć.
Kluska dzisiaj pofikała konkretnie po kolacji. Zasmakowało bo słodkie, rogal z dżemem i domowej roboty jagodzianka na dokładkę. Dostałam od babci to żal było nie spróbować :-p

reklama
Może woła RATUNKU co za konował matkę mi denerwuje ;)
A tak serio tylko nie odnośnie dzieci w brzuchu a generalnie ludzi. Podobne wzdrygniecia mają ludzie gdy usypiaja. Podobno to mózg wysyła do ciała tzn. komórek nerwowych impuls elektryczny jakkolwiek żeby "sprawdzić" czy umieramy czy zasypiamy...
Może bobo ma odruch moro ;) może o to chodzi

Do góry