reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Niby do 32 tc jest czas na obrócenie się, nawet i na tydzień przed może się dziecko przekoziołkować.
Moja nadal siedzi po turecku i ani jej się śni obracać królewnie.
A mogła by łaskawie
u mnie na gimnastyce babeczka opowiadała, że przyjechała babka do porodu i dziecko w ostatniej chwili się okręciło, już w zaawansowanym porodzie :o i dziecko przyjęto z ułożeniem pośladkowym, bo już nie było opcji innej :p

reklama
Nie mam dostępu do platformy, ale zus mnie chyba usłyszał bo właśnie dostałam przelew :D

a mój młody już głową w dół i mnie kopie po żebrach skubaniec jeden ;)
można sobie założyć to konto na stronie zusu, tylko w ciągu 7 dni od założenia trzeba się udać do zusu z dowodem żeby potwierdzili tożsamość
a teraz muszę ogarnąć co i jak trzeba założyć/zrobić żeby rejestrować urodzenie dziecka przez internet

Fakt że jak łykam MagneB6 to mnie tak nie boli ale ostatnio 3 dni nie łykam i booooli
Ja mam identycznie , zapomniałam ostatnio 2 dni pod rząd o magnezie i stwardnienia częstsze i trochę bolało . Teraz biorę magnez 2x1 i n9c nie boli ;)
Niby do 32 tc jest czas na obrócenie się, nawet i na tydzień przed może się dziecko przekoziołkować.
Moja nadal siedzi po turecku i ani jej się śni obracać królewnie.
A mogła by łaskawie
To jeszcze nasze dzieciaczki mają czas :) Mój leży raz tak , raz tak . Czasem kopie po żebrach , czasem tak nisko jakby miał wyskoczyć :D

jak masz profil zaufany to chyba już nie, bo chodzi o to żeby go "zaufać" :) i przez bankowość elektroniczną też chyba nie trzeba potwierdzać
właśnie zjadłam pół paczki chipsów, które były dla chłopaków na dzisiejszy mecz :) ale miałam megaaaa ochotę :p
Tez bym zezarła jak bym miała bo też mam ochotę [emoji6]

Kubełkowa czy jak przechylasz do spania to całość się przechyla a nie samo oparcie.
No i jak dla mnie są duuużo ładniejsze te spacerówki. A jednak spaceróka najważniejsza bo gondola to na troche tylko.
Wózek kupiony mam już.
Gondola czarna z białym środkiem a spacerówka amarantowo-fioletowa.
Z mamas&papas.
Szczegolnie spacerowka mi sie podoba. Nie wiedzialam, ze podobaja mi sie kubelkowe spacerowki ;). Ja cos tam widzialam z anexa bialo-granatowego, co mi sie calkiem podobalo. Niestety, ja z nakazem maksymalnego oszczedzania glownie siedze w domu i nie mam jak ich wyprobowac :(.

jak masz profil zaufany to chyba już nie, bo chodzi o to żeby go "zaufać" :) i przez bankowość elektroniczną też chyba nie trzeba potwierdzać
właśnie zjadłam pół paczki chipsów, które były dla chłopaków na dzisiejszy mecz :) ale miałam megaaaa ochotę :p
Ja muszę się przejść... Byłam w Lidlu tym razem na krakowskiej i tam też chimkali nie uwidział i.... zaliczyliśmy maca :/

Ja się nie znam ale spacerówki chcę dwie. Jedną klasyczną parasolkę bez bajerów używkę itp. Byle na wakacje była. Drugi porządny po mieście z regulacją oparcia minimum 3 stopniową ale wola£abym na płasko. Nieskrętne pompowane koła. Przekładana regulowana rączka. Buda. Moskitiera i przeciwdeszczówka. Otulacz zimowy. Podnóżek. I obszerny kosz zakupowy plus ew. torba.

reklama
Do góry