reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Niby do 32 tc jest czas na obrócenie się, nawet i na tydzień przed może się dziecko przekoziołkować.
Moja nadal siedzi po turecku i ani jej się śni obracać królewnie.
A mogła by łaskawie
u mnie na gimnastyce babeczka opowiadała, że przyjechała babka do porodu i dziecko w ostatniej chwili się okręciło, już w zaawansowanym porodzie :o i dziecko przyjęto z ułożeniem pośladkowym, bo już nie było opcji innej :p

reklama
Nie mam dostępu do platformy, ale zus mnie chyba usłyszał bo właśnie dostałam przelew :D

a mój młody już głową w dół i mnie kopie po żebrach skubaniec jeden ;)
można sobie założyć to konto na stronie zusu, tylko w ciągu 7 dni od założenia trzeba się udać do zusu z dowodem żeby potwierdzili tożsamość
a teraz muszę ogarnąć co i jak trzeba założyć/zrobić żeby rejestrować urodzenie dziecka przez internet

Fakt że jak łykam MagneB6 to mnie tak nie boli ale ostatnio 3 dni nie łykam i booooli
Ja mam identycznie , zapomniałam ostatnio 2 dni pod rząd o magnezie i stwardnienia częstsze i trochę bolało . Teraz biorę magnez 2x1 i n9c nie boli ;)
Niby do 32 tc jest czas na obrócenie się, nawet i na tydzień przed może się dziecko przekoziołkować.
Moja nadal siedzi po turecku i ani jej się śni obracać królewnie.
A mogła by łaskawie
To jeszcze nasze dzieciaczki mają czas :) Mój leży raz tak , raz tak . Czasem kopie po żebrach , czasem tak nisko jakby miał wyskoczyć :D

jak masz profil zaufany to chyba już nie, bo chodzi o to żeby go "zaufać" :) i przez bankowość elektroniczną też chyba nie trzeba potwierdzać
właśnie zjadłam pół paczki chipsów, które były dla chłopaków na dzisiejszy mecz :) ale miałam megaaaa ochotę :p
Tez bym zezarła jak bym miała bo też mam ochotę [emoji6]

Kubełkowa czy jak przechylasz do spania to całość się przechyla a nie samo oparcie.
No i jak dla mnie są duuużo ładniejsze te spacerówki. A jednak spaceróka najważniejsza bo gondola to na troche tylko.
Wózek kupiony mam już.
Gondola czarna z białym środkiem a spacerówka amarantowo-fioletowa.
Z mamas&papas.
Szczegolnie spacerowka mi sie podoba. Nie wiedzialam, ze podobaja mi sie kubelkowe spacerowki ;). Ja cos tam widzialam z anexa bialo-granatowego, co mi sie calkiem podobalo. Niestety, ja z nakazem maksymalnego oszczedzania glownie siedze w domu i nie mam jak ich wyprobowac :(.

jak masz profil zaufany to chyba już nie, bo chodzi o to żeby go "zaufać" :) i przez bankowość elektroniczną też chyba nie trzeba potwierdzać
właśnie zjadłam pół paczki chipsów, które były dla chłopaków na dzisiejszy mecz :) ale miałam megaaaa ochotę :p
Ja muszę się przejść... Byłam w Lidlu tym razem na krakowskiej i tam też chimkali nie uwidział i.... zaliczyliśmy maca :/

Ja się nie znam ale spacerówki chcę dwie. Jedną klasyczną parasolkę bez bajerów używkę itp. Byle na wakacje była. Drugi porządny po mieście z regulacją oparcia minimum 3 stopniową ale wola£abym na płasko. Nieskrętne pompowane koła. Przekładana regulowana rączka. Buda. Moskitiera i przeciwdeszczówka. Otulacz zimowy. Podnóżek. I obszerny kosz zakupowy plus ew. torba.

reklama
Do góry