reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mi się ta kolekcja bardzo podoba :) także za tydzień napewno się wybiorę.

Ja się cieszę że jestem na wsi u rodziców bo w mieszkaniu w bloku ciężko by było wytrzymac. Ale ogólnie lubię taką pogode. Jestem raczej z tych cieplolubnych :)

A ja już po dniu mamy w szkole, gorąco jest ale obiecałem sobie ze po tych wstrętnych mrozach nie będę marudzić więc siedzę cicho i korzystam z tych letnich dobrodziejstw mniam macie fotkę, moja koleżanka dziś miała cesarke, ale pozytywnie jej zazdrosna że ma to za sobą a ja jeszcze całe lato szok szok tak już chce mieć dzidzie przy sobie.... Na obiad zrobiłam frytki, rybka i mizerie........ Dopiero 3zastrzykiw brzuch a już mam zdrubienie i boli ja nie wiem jak ja się będę kłuć tyle czasu

Załączniki

• DSC_1810.JPG
    DSC_1810.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 87
A ja już po dniu mamy w szkole, gorąco jest ale obiecałem sobie ze po tych wstrętnych mrozach nie będę marudzić więc siedzę cicho i korzystam z tych letnich dobrodziejstw mniam macie fotkę, moja koleżanka dziś miała cesarke, ale pozytywnie jej zazdrosna że ma to za sobą a ja jeszcze całe lato szok szok tak już chce mieć dzidzie przy sobie.... Na obiad zrobiłam frytki, rybka i mizerie........ Dopiero 3zastrzykiw brzuch a już mam zdrubienie i boli ja nie wiem jak ja się będę kłuć tyle czasu

Jedzonko, jedzonko ... no super :) miłego dnia

U mnie dzisiaj króluje arbuz i truskawki :)
Jutro idę na wyniki , w tym obciążenie glukozą. Ze względu na te upały raczej przesiedze te 2 godziny w poczekalni żeby jakoś to przetrwać . Książkę wezmę i mam nadzieję że szybko zleci .

Hej! Dawno mnie nie było. Ja już po glukozie. Wszystko cacy. Nawet nie było tak źle. Panie przy pobieraniu super, także gładko poszło. Ogólnie czuję się ok, tylko od jakiegoś czasu boli mnie w okolicy prawej nerki. Wyniki mam w normie. Czy któraś z Was tak miała/ma?

I z innej beczki - do mam, które rodziły. Nie pamiętam ile miałam przy pierwszym dziecku ubranek w rozmiarze 56, ale wydaje mi się, że nie za dużo. Teraz kupuję jednak w większości 62 (na ogół z H&M). Jak myślicie, czy nie będzie to za duże? Nie pamiętam właśnie, czy zakładałam na początku tylko te mniejsze, czy 62 też. Chociaż moje pierwsze dziecko było drobniutkie i nawet te pierwsze ciuchy podwijaliśmy... Zupełnie zapomniałam, jak wygląda taki noworodek... Czy któraś z Was startowała od 62?

Hej! Dawno mnie nie było. Ja już po glukozie. Wszystko cacy. Nawet nie było tak źle. Panie przy pobieraniu super, także gładko poszło. Ogólnie czuję się ok, tylko od jakiegoś czasu boli mnie w okolicy prawej nerki. Wyniki mam w normie. Czy któraś z Was tak miała/ma?

I z innej beczki - do mam, które rodziły. Nie pamiętam ile miałam przy pierwszym dziecku ubranek w rozmiarze 56, ale wydaje mi się, że nie za dużo. Teraz kupuję jednak w większości 62 (na ogół z H&M). Jak myślicie, czy nie będzie to za duże? Nie pamiętam właśnie, czy zakładałam na początku tylko te mniejsze, czy 62 też. Chociaż moje pierwsze dziecko było drobniutkie i nawet te pierwsze ciuchy podwijaliśmy... Zupełnie zapomniałam, jak wygląda taki noworodek... Czy któraś z Was startowała od 62?

Ja to bazuje na opinii mojej siostry która rodziła w lipcu. Mały 56 cm i 4,07 kg i ubranka na 56 nosił przez 2 miesiące

reklama
Ja to bazuje na opinii mojej siostry która rodziła w lipcu. Mały 56 cm i 4,07 kg i ubranka na 56 nosił przez 2 miesiące

56 to najczęściej spotykane ubranka. Kogo znam to był pierwszy rozmiar. Raz na dłużej raz na krócej. Ale warto mieć . Ja miałam np 50 choć dzieci po 56 cm i 3100. I tez się przydały na początku. 62 dopiero po pewnie dwóch miesiącach. Wiec i czterokilowy dzidziuś się powinen zmieścić spokojnie w 56 chyba ze będzie długi ;)

Do góry