reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzieki za odpowiedz! To ta sama substancja czynna, tylko w acardzie jest 75 mg.
Moja mi tylko powiedziala, ze nawet jesli to od accardu to korzysci przewazaja, ale nie powiedziala wprost " to od acardu i nic zlego sie nie dzieje", dlatego sie niezle martwilam. To moze od jutra zaczne lykac rutinoscorbin.
A czy Ty mialas jakies skutki uboczne łykania apirin cardio?

Dwa incydenty plamienia w 9 i 13 tygodniu, które akurat zbieglyby się w czasie z miesiączka ... Więc nie wiem czy to skutek aspiryny :) ale w tych dwóch sytuacjach Doktor mówiła żeby brać co drugi dzień aspirin i 3 razy dziennie rutinoscorbin do następnej wizyty. Dodam, że te plamienia były jednodniowe, nie zabarwione krwią i nie zbyt obfite, więc obyło się bez szpitali. Ze względu na wcześniejszą stratę, wolimy dmuchać na zimne :)

Wiecie co?
Mam siebie dość. Od dwóch czy trzech dni chodzę tak wściekła że sama ze sobą nie mogę wytrzymać. Czepiam się wszystkich. Zrobiłam się wulgarna. Kłótliwa. Koszmar. A dodatkowo WSZYSTKO wypada mi z rąk. Jestem zmęczona takim stanem rzeczy.
Ja tez tak mam w tygodniu w ktorym normalnie bym miala PMS. Ostrzegam zawsze męża ze mi zostalo z miesiaczki zeby bral poprawke na mnie

Wydaje mi się że moje dzieci mają poprostu taka urodę, nie chce się na zapas zamartwiac zwlaszcza że nie skarżą się na nic i mają dobre wyniki i ładnie jedzą wręcz córki aż potrafią lodówka trzaskac jak są głodne, ja ogólnie nie daje ciągle tych nie zdrowych rzeczy sama gotuje nie przetworzone, nie kupuje soków w kartonie ani słodkich napojów, ani chrupek itp

Na pewno. Zwłaszcza jak wyniki dobre

Witajcie dziewczyny :)
Ja już po weselu, już w swoim domu i już wyspana :) spałam z 12 h ([emoji33][emoji33][emoji33]) oczywiście z przerwami na siku:p
Na weselu zostałam królową parkietu, ale jak ludzie zaczęli się dziwić, że tak wypijam będąc w ciąży, to pomyślałam, że może powinnam trochę zwolnić tempo...

Ale mam dylematy bo nie chce by ludzie patrzyli na mnie tylko przez pryzmat ciazy, mówili do mnie per ,,mamuśka", i rozmawiali ze mną tylko o dzieciach i dziecku. Dlatego staram się żyć tak jak żyłam i robić to samo co przed ciaza, jedynie lekko większa:)

Ale dziś to zamierzam się relaksować :):)

reklama
Do góry