reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Co do glukozy miałam tę podwójną wyniki książkowe więc nikt nie zmusiłby mnie do powtórki. I tak ak samo wypicie mimo mdłości ujdzie tak te 2h siedzenia dołują.

Co do ciuchów jak pisałam sukienki mam odcinane pod biustem więc i 3x taki brzuch wejdzie.

Co do centyli ciążowych mój w 10tym ale pisałam że mnie to nie martwi. W sumie wolę by się urodził 3200 niż 3800 ;)

reklama
Co do glukozy miałam tę podwójną wyniki książkowe więc nikt nie zmusiłby mnie do powtórki. I tak ak samo wypicie mimo mdłości ujdzie tak te 2h siedzenia dołują.

Co do ciuchów jak pisałam sukienki mam odcinane pod biustem więc i 3x taki brzuch wejdzie.

Co do centyli ciążowych mój w 10tym ale pisałam że mnie to nie martwi. W sumie wolę by się urodził 3200 niż 3800 ;)

Heh no zależy mi na zmianie lekarza , a w moich okolicach został mi już jeden sensowny w miarę :) tłumaczył mi ze miał pacjentki którym po godz wyszły złe wyniki a na czczo i po dwóch książkowe. I coś tam jeszcze mówił wiec się przełamie i pójdę . Pójdę w piątek albo sobotę i zmuszę chłopa do siedzenia ze mną [emoji23] to się nie będę nudzić.

Odnośnie gorszego czasu to może też przez tą pogodę. Ja też wczoraj miałam mega zły dzień, jeszcze mój S. zakupy sobie wymyślił, a ja byłam taka zmęczona że nawet nie miałam siły nigdzie łazić .

Kobiety , jakieś dziwne ciśnienie wykazuje. To górne ok ale to dolne to wcześniej 60 teraz 50 puls niby prawidłowy. Nigdy mi poniżej 70 nie spadało

A ja już po dniu mamy w szkole, gorąco jest ale obiecałem sobie ze po tych wstrętnych mrozach nie będę marudzić więc siedzę cicho i korzystam z tych letnich dobrodziejstw mniam macie fotkę, moja koleżanka dziś miała cesarke, ale pozytywnie jej zazdrosna że ma to za sobą a ja jeszcze całe lato szok szok tak już chce mieć dzidzie przy sobie.... Na obiad zrobiłam frytki, rybka i mizerie........ Dopiero 3zastrzykiw brzuch a już mam zdrubienie i boli ja nie wiem jak ja się będę kłuć tyle czasu
Postaraj się kłuć w rozne miejsca.

Ja to bazuje na opinii mojej siostry która rodziła w lipcu. Mały 56 cm i 4,07 kg i ubranka na 56 nosił przez 2 miesiące
Mojej kumpeli teraz się urodził synek 4.170kg i 61cm, więc chyba nie ma reguły.

A jak wasze ubrania do chodzenia ? Ja się się w żadną kiecke nie mieszcze z zeszłego roku . Tylko hula hop na mnie pasuje ;) jestem załamana , ale mam tak ogromny brzuch... I na nim wszystko się blokuje.
Ja spodnie ciążowe noszę. Koszulek więcej mam zwyklych i w nie się mieszczę normalnie. Troche bardziej opięte są.

Ciężarnym to chyba niezależnie :) ale podobno w okolicach pełni wszystkim coś gorzej :) zwłaszcza jak ktoś wrażliwy
Rozmawiałam kiedyś z Ratownikiem Medycznym że coś w tej pełni księżyca jest. Poza przypływami i odpływami wód. Ale że gdy jest pełnia mają 2x więcej wyjazdów niż normalnie. Głównie do prób samobójczych i pobić...

reklama
Co do kłucia. Jak brałam hormony czy zastrzyki przeciwzakrzepowe starałam się raz w lewą raz w prawą stronę brzucha i poza tym że byłam kropkowana nic mnie nie bolało... no ale ja miałam sporo skóry w nadwyżce ;)

Do góry