reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No nie da się, nie da :) mój partner dotyka i całuje i mówi :) najbardziej lubimy jak wieczorem leżymy i też może poczuć kopniaki :)
Ja oglądam Dirty Dancing i rycze jak bóbr , ehh te hormony :)
:rofl:mój ulubiony film, jest mega kiczowaty ale oglądałam to chyba z 15 razy, z tych klimatów na drugim miejscu jest TopGun

reklama
Witam wszystkie dziewczyny niestety nie nadązam was czyt brak czasu[emoji6]chciałam was tylko zapytać czy mialyscie ze tak ze puszczala wam się krew z nosa ?nie ma to związku z jakimiś urazami

Witam wszystkie dziewczyny niestety nie nadązam was czyt brak czasu[emoji6]chciałam was tylko zapytać czy mialyscie ze tak ze puszczala wam się krew z nosa ?nie ma to związku z jakimiś urazami
Ja miałam tak wczoraj, krew zaczela mi sie wieczorem lać z nosa...wczesniej dość często widziałam czerwone ślady na chusteczce jak smarkalam ale to tak troszke tylko.

Hejka. Ja dzisiaj tez po glukozie. Gladko poszło zobaczymy wieczorem jakie beda wyniki.
Cały dzień dzisiaj śpiąca jestem bo mała obudziła mnie o 3 i do 9 bylam na nogach. Dzisiaj ma ten rozbrykany dzień.

Krew z nosa mi sie nie puszcza ale od początku mam krwawy katar. Podobno to mormalne. Zwiazane z wiekszym ukrwieniem.
Mi lekarz powiedział że ciepła woda wzmaga skurcze ( to było na poczatku) i dlatego sie nie kompie. Tylko prysznic.

Ja tez mam krwawy nos od początku bo jest przekrwiony nos ale jak mi się dziś zaczęło lac to się przejelam nie zarty

Przespałam cały dzień. Zamówiłam pizzę bo nawet nie mam siły gotować. Młody dziś wraca. A ja jak kapeć po imprezie... masakra

reklama
Sutki to sie już tarmosi jak chce sie zaczac rodzic bo lokator sie zasiedzial to wiem bo wtedy oxy sie wydziela i mozna cos wskorac :p ale z brzuchem pierwsze slysze :)
Z brzuchem to już 10 lat temu mówili mi. Ale u mnie nie działało i nie działa ;) a cycków do 36 tc nie tykam ale to chyba musiałabym poprosić kogoś o wyssanie z nich mleka żeby oxy było na tyle by poród przyspieszyć.

Do góry