G
gosc 15
Gość
@klaraklara wspolczuje sytuacji, ale dobrze że mąż był pod ręką i mógł pomoc. Mnie tez czeka glukoza na dniach i chyba pojde za przykladem i wezme cos na przebranie. Bo tez ciezko znosze mega słodkie na czczo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie wiedziałam, ze moze to wzmagać jeszcze, no ale pomoglo. Moze nastepym razem to sobie ciepły oklad zrobie na brzuchu a nie będę masowac.
Mi w poprzedniej ciąży zabronili masować nawet przy smarowaniu [emoji33] no i żadnego macania sutków bo tez wzmaga skurczowosc. Ale to chyba jak się cos faktycznie dzieje. Chociaż stare babki mówią : nie dotykaj brzucha bo Ci będzie twardzial
Sutki to sie już tarmosi jak chce sie zaczac rodzic bo lokator sie zasiedzial to wiem bo wtedy oxy sie wydziela i mozna cos wskorac ale z brzuchem pierwsze slysze
No mnie gin od połówkowego mówił, żeby masować ino przy smarownaiu kremem, nie za mocno, a tak to nie macać za dużo, młody koleś jak na lekarza, ok. 40Sutki to sie już tarmosi jak chce sie zaczac rodzic bo lokator sie zasiedzial to wiem bo wtedy oxy sie wydziela i mozna cos wskorac ale z brzuchem pierwsze slysze
Ja też słyszałam że dotykanie sprawia że brzuszek może twardnieć. Ale ja codzienne normalnie smaruje i głaskam I mój S. też lubi dotykać brzucha i głaskać także nie wyobrażam sobie inaczej
No nie da się, nie da mój partner dotyka i całuje i mówi najbardziej lubimy jak wieczorem leżymy i też może poczuć kopniakiJak tu brzucha nie dotykac no jak. Nie glaskac nie mowic nie calowac nie da się P