reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Zjadłam wielkanocne miskę lodów pierdole to.... Wizyta szybka ani żadnego zdjęcia ani jakby chyba się czepiam szybko mnie obsłużyl niby pilnuje i daje leki itp ale co wizytę ***** słyszę, że przy moim tłuszczu lub przy mojej wadze i tak ***** w kółko jakbym normalnie od poprzedniego wizyty nagle się zmieniła no mi dużo nie potrzeba aby się poryczec chamuje się ale już od wizyty łzy Cisna się same do oczu, myślę dam radę jeszcze 4 miechy kolejna wizyta za miesiąc mam zrobić wyniki n ale glukoze i inne w moczu coś tam było i mam brać zurawit aby zakwasic dostałam też heparyne i ona mnie tak wkurwila za przeproszeniem bo już do rozwiązania będę się codziennie kłuć myślałam, że się obejdzie ale powiedzial że przy moich żylakach muszę już zacząć brać bo grozi mi zapalenie żył, euthyrox też biorę, acard też biorę i myślę ***** co jeszcze a dosłownie nic mi nie dolega nic a nic aha Codziennie 3razy ciśnienie i zeszyt prowadzić, ani nie stekam ani nie sapie i nie czuje dosłownie nic co by mnie niepokoilo, z synem zaczynałem od tej samej wagi i nie brałam nic a tutaj takie cuda...... I tak sobie myślę, że niektórzy lekarze to ja nie wiem czy oni myślą, że na tym fotelu to będą siadaly same modelki???? Jasny szlak.... Ale dziecko zdrowe o chłopak jest.... Wyzalilam się i na męża nawarczalam..... Będzie mnie boleć głowa.... Przytylam 3kg dużo jestem zla
Ech.. Nie wiem co Ci napisać..Zjadłam wielkanocne miskę lodów pierdole to.... Wizyta szybka ani żadnego zdjęcia ani jakby chyba się czepiam szybko mnie obsłużyl niby pilnuje i daje leki itp ale co wizytę ***** słyszę, że przy moim tłuszczu lub przy mojej wadze i tak ***** w kółko jakbym normalnie od poprzedniego wizyty nagle się zmieniła no mi dużo nie potrzeba aby się poryczec chamuje się ale już od wizyty łzy Cisna się same do oczu, myślę dam radę jeszcze 4 miechy kolejna wizyta za miesiąc mam zrobić wyniki n ale glukoze i inne w moczu coś tam było i mam brać zurawit aby zakwasic dostałam też heparyne i ona mnie tak wkurwila za przeproszeniem bo już do rozwiązania będę się codziennie kłuć myślałam, że się obejdzie ale powiedzial że przy moich żylakach muszę już zacząć brać bo grozi mi zapalenie żył, euthyrox też biorę, acard też biorę i myślę ***** co jeszcze a dosłownie nic mi nie dolega nic a nic aha Codziennie 3razy ciśnienie i zeszyt prowadzić, ani nie stekam ani nie sapie i nie czuje dosłownie nic co by mnie niepokoilo, z synem zaczynałem od tej samej wagi i nie brałam nic a tutaj takie cuda...... I tak sobie myślę, że niektórzy lekarze to ja nie wiem czy oni myślą, że na tym fotelu to będą siadaly same modelki???? Jasny szlak.... Ale dziecko zdrowe o chłopak jest.... Wyzalilam się i na męża nawarczalam..... Będzie mnie boleć głowa.... Przytylam 3kg dużo jestem zla
Bajadelka35 bardzo dobrze Cię rozumiem. Sama zaczęłam ciążę od wysokiej wagi mój gin krzywi się na każdy przybrany kilogram A mam już 9 do przodu ale mam wywalone na to . Ważne że dzidzia zdrowa . Też mi przepisał pełno leków tylko dla tego że za dużo waże ehh ale mimo wszystko mu ufam i biorę co każe
Mam pytanie czy któraś ma krew 0rh - i ma konflikt z grupą krwi męża?
Marilyn Monroe
Aktywna w BB
Spokojnie, ja przytylam 2 kg od poczatku, kluje sie juz dwa miechy, biore tabletki na ciśnienie, tarczyce, magnez i witaminki,tez na kazdej wizycie dostaje opieprz za cos na co nie mam wplywu uwazam, wychodze z podwyzszonym cisnieniem, ale coraz blizej konca,Zjadłam wielkanocne miskę lodów pierdole to.... Wizyta szybka ani żadnego zdjęcia ani jakby chyba się czepiam szybko mnie obsłużyl niby pilnuje i daje leki itp ale co wizytę ***** słyszę, że przy moim tłuszczu lub przy mojej wadze i tak ***** w kółko jakbym normalnie od poprzedniego wizyty nagle się zmieniła no mi dużo nie potrzeba aby się poryczec chamuje się ale już od wizyty łzy Cisna się same do oczu, myślę dam radę jeszcze 4 miechy kolejna wizyta za miesiąc mam zrobić wyniki n ale glukoze i inne w moczu coś tam było i mam brać zurawit aby zakwasic dostałam też heparyne i ona mnie tak wkurwila za przeproszeniem bo już do rozwiązania będę się codziennie kłuć myślałam, że się obejdzie ale powiedzial że przy moich żylakach muszę już zacząć brać bo grozi mi zapalenie żył, euthyrox też biorę, acard też biorę i myślę ***** co jeszcze a dosłownie nic mi nie dolega nic a nic aha Codziennie 3razy ciśnienie i zeszyt prowadzić, ani nie stekam ani nie sapie i nie czuje dosłownie nic co by mnie niepokoilo, z synem zaczynałem od tej samej wagi i nie brałam nic a tutaj takie cuda...... I tak sobie myślę, że niektórzy lekarze to ja nie wiem czy oni myślą, że na tym fotelu to będą siadaly same modelki???? Jasny szlak.... Ale dziecko zdrowe o chłopak jest.... Wyzalilam się i na męża nawarczalam..... Będzie mnie boleć głowa.... Przytylam 3kg dużo jestem zla
Angelika89
Fanka BB :)
ja mam 0RH- a mąż ma + i to druga ciąża. przy kolejnej wizycie dostanę szczepionkę antyglobulinę i po porodzie, bo do tej pory nie było przeciwciał i mam nadzieję, że nie pojawią sięBajadelka35 bardzo dobrze Cię rozumiem. Sama zaczęłam ciążę od wysokiej wagi mój gin krzywi się na każdy przybrany kilogram A mam już 9 do przodu ale mam wywalone na to . Ważne że dzidzia zdrowa . Też mi przepisał pełno leków tylko dla tego że za dużo waże ehh ale mimo wszystko mu ufam i biorę co każe
Moja matka ze mną miała dostała leki czy tam coś i już w ciąży z bratem moim było ok.Bajadelka35 bardzo dobrze Cię rozumiem. Sama zaczęłam ciążę od wysokiej wagi mój gin krzywi się na każdy przybrany kilogram A mam już 9 do przodu ale mam wywalone na to . Ważne że dzidzia zdrowa . Też mi przepisał pełno leków tylko dla tego że za dużo waże ehh ale mimo wszystko mu ufam i biorę co każe
Moja matka ze mną miała dostała lek czy tam coś i już w ciąży z bratem moim było ok.
reklama