reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

:rofl:mój ulubiony film, jest mega kiczowaty ale oglądałam to chyba z 15 razy, z tych klimatów na drugim miejscu jest TopGun
Haha. Ja pierwszy raz obejrzałam jako 7 latka z koleżanką w kiniwej wersji na VHS koszmar. Od tamtej pory co rok oglądam raz co najmniej czyli ze 29 mam na koncie minimum.

reklama
A ja siedzę u lekarza jak zwykle mam stresa no i trzeba znowu mała na fotelu pokazywać jejku niech już się te rzeczy skończą brrrr oby mały zdrowy i nie przemienil się w córkę bo chyba zwariuje hi hi

Kurde jak ja się dziś fatalnie czuje. Mam tak serdecznie dość tej ciąży że nawet sobie nie wyobrażacie. Normalnie jakbym była ciężko chorym człowiekiem. Już nawet leżenie mi przeszkadza. Gdyby to był 36 tc to robiłabym wszystko by to dziecko zaczęło się rodzić. Aaaa! Będę chyba ryczeć.

Kurde jak ja się dziś fatalnie czuje. Mam tak serdecznie dość tej ciąży że nawet sobie nie wyobrażacie. Normalnie jakbym była ciężko chorym człowiekiem. Już nawet leżenie mi przeszkadza. Gdyby to był 36 tc to robiłabym wszystko by to dziecko zaczęło się rodzić. Aaaa! Będę chyba ryczeć.

Nie becz ... to nic nie da. A będzie Cię potem głowa bolec. Zrób coś co lubisz zamiast tego. Może burza będzie i dlatego. Ja przed taka rozbita chodzę. Dziś chęci są do roboty ale normalnie tak mnie bober boli jak chodzę ze szok. Kurczę albo może niech Cię ktoś odwiedzi na lepszy humor

Nie becz ... to nic nie da. A będzie Cię potem głowa bolec. Zrób coś co lubisz zamiast tego. Może burza będzie i dlatego. Ja przed taka rozbita chodzę. Dziś chęci są do roboty ale normalnie tak mnie bober boli jak chodzę ze szok. Kurczę albo może niech Cię ktoś odwiedzi na lepszy humor
U mnie jedna w południe była. Ale jest duszno i gorąco więc a nóż widelec coś będzie jeszcze.
Powiedziałam staremu że nigdy więcej ciąży na co on " Jak cię zapnę to nie będziesz miała wyjścia" ;)
Jem czereśnie może mi będzie lepiej... ech...

U mnie jedna w południe była. Ale jest duszno i gorąco więc a nóż widelec coś będzie jeszcze.
Powiedziałam staremu że nigdy więcej ciąży na co on " Jak cię zapnę to nie będziesz miała wyjścia" ;)
Jem czereśnie może mi będzie lepiej... ech...

Mój mówi ze jeszcze mi się odmieni [emoji23]

reklama
Ja też się chamuje aby nie ryczeć, ale kiepsko to widzę będę jak nic taki nasz nędzny los

Do góry