reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wit D 1000 to juz nie brac dodatkowych?
wit d jest zalecana w ciąży 2000. ja biorę wit. pregna plus od początku praktycznie i tam jest i żelazo i wit. d w takiej dawce. mnie lekarz nie badał ginekologicznie na dwóch wizytach ostatnich, na połówkowym sprawdzał poprzez usg długość szyjki, więc też jestem ciekawa czy wszystko ok ;/ 23 kwietnia miałam 36 mm

Dziewczyny, a jak ubranka dla takich małych dzieci z pepko, niegdy tam nic nie kupowałam ale ostatnio weszłam i było pełno takich ładnych kolorowych ubranek, i bardzo tanio.

Dziewczyny, a jak ubranka dla takich małych dzieci z pepko, niegdy tam nic nie kupowałam ale ostatnio weszłam i było pełno takich ładnych kolorowych ubranek, i bardzo tanio.

Coś tam kupiłam kilka rzeczy Nie wiem jak po praniu czy noszeniu. Ale większe już kupowałam i spoko. Jakość w miarę a cena super. Szwagierka od małego ubiera i chwali sobie.

No właśnie ceny są dobre, i w dotyku były bardzo miłe.. kupie kilka body wypiore i zobaczymy jak to wygląda.. :)

Zależy. Generalnie co do ciuchów z PEPCO nie narzekam. Niemowlęcych jeszcze nie prałam. Dla starszaków mam dużo i 80% jest bez zarzutu

Mnie uczulono jeszcze przed ciążą że zaburzenia mowy i te drętwienia twarzy to objawy udaru i na gwałt do szpitala trzeba. Moj

Ten kostium to i po ciąży spoko...

Po ciąży to mam zamiar w swoje bikini się zmiescic po 1 ciąży się udało

reklama
Do góry