kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Może specjalny model mi uszyją
I będziesz twarzą a raczej biustem reklamowym ich firmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może specjalny model mi uszyją
Ja z drugim do 6msc na próbkach jechałamA co do kosmetyków to im mniej tym lepiej i tez fajnie na początek małe jakieś opakowania kupić żeby nie wywalać jak się okaże ze np dziecko wysypie.
A ja osobiście PAMPERS nienawidzę. Zasikane pękają i ten żel się wywala. Bardzo chwalę sobie DADA z Biedry. Nie uczulały mi dzieci. Oddychają. Nie pękają. Koszmarki też były z Tesco a z Rossmana nic specjalnego stosunkiem ceny.
Ja z drugim do 6msc na próbkach jechałam
Znalazłam tabelkę ile ważą dzieciaczkow w którym tygodniu.. może się komuś przyda
Tak 1 i 2 też mają choć trzeba polować.Jakoś na początku nie umiałam się przełamać do innych , ale faktycznie dady są bardzo fajne. Tak po trzecim mc to już tez na dady przechodziłam jak zreszta większość matek które znam to właśnie ich używają. Może teraz od początku kupię [emoji848] a maja jakieś takie dla noworodków ? Bo nawet nie wiem trójki i większe to widuje
Tak 1 i 2 też mają choć trzeba polować.
Ja MM te pierwsze kupuję w aptekach to nawet nie wiemTo tak jak z mm. Jedynkę nie w każdym sklepie maja