reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@GoJ, serio 40 dag?? :O ja jem dużo więcej... Właśnie arbuz, truskawki, borówki, banany... Co mi wpadnie w ręce. No i codziennie właśnie pomidory malinowe z ogórkami gruntowymi (taka sałatka) objadam się tym strasznie...
A w ogóle kiedyś mnie doszły słuchy że nie powinno się łączyć ogórka i pomidora choć mam to gdzie$ bo taką sałatkę jak piszesz plus dymka olej rzepakowy sól i pieprz mogę jeść na kilogramy

A w ogóle kiedyś mnie doszły słuchy że nie powinno się łączyć ogórka i pomidora choć mam to gdzie$ bo taką sałatkę jak piszesz plus dymka olej rzepakowy sól i pieprz mogę jeść na kilogramy
O to to!! Albo czerwoną cebulką :) mmmmm pyszności
Też o tym słyszałam tez mam to gdzies :D

Dziewczyny której z was puchna już nogi??? Mi na szczęście jeszcze nie, ale mam sposób na to codziennie zagotować chwilę natkę pietruszki i pić szklankę tego naparu w ciągu dnia oczywiście może być zimne napój ten oczyszcza nerki i powoduje brak zatrzymania wody w organizmie

Dziewczyny której z was puchna już nogi??? Mi na szczęście jeszcze nie, ale mam sposób na to codziennie zagotować chwilę natkę pietruszki i pić szklankę tego naparu w ciągu dnia oczywiście może być zimne napój ten oczyszcza nerki i powoduje brak zatrzymania wody w organizmie
Mi w żadnej nie puchły teraz też nie i mam nadzieję że tak zostanie ;)

reklama
Do góry