reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Teraz jak mój chłop wróci na urlop to mamy jechać i obejrzeć trzy modele aut.
Sprzedał mi mojego garbusa bo chłopcy rosną a on był tam z tyłu niski. I teraz trzeba suva jakiegoś dla mnie, co bym mogła wozić trzy foteliki i grajdoł w bagażniku :sorry:

Ja nie zastanawiałam się. Oliwek nie używałam. Sudocrem spiradycznie ale kupię bo wydajny. Pewnie waciki ze spirytusem kupię. Ni i chcę mieć oliatum na podorędziu. A no i może jakieś coś do prania dla dzieci bo mam twardą wodę i nawet bywa że mojego młodszego czy mnie skóra swędzi po myciu czy praniu.
Ja chyba postawię na bambino - jakaś pianka do mycia, kupię też krem i oliwkę na ew wyczesywanie ciemieniuszki.

Ja skusiłam się wczoraj na czereśnie, tylko garstkę , bo 35 zł za kg :/ ale były pyszne słodziutkie ❤️
Mi już puchną nogi , smaruje na noc żelem z Bielendy , pomaga tylko na chwile

Hmmm.. truskaweczek to bym pojadła z chęcią. Dziś był rynek ale nie pojechałam bo spanie mnie muliło a i tam ludzi tyle że więcej bym miejsca do zaparkowania szukała niż kupowała te truskawki :rolleyes2:

reklama
Hejo dziewczyny [emoji4]
Witam się po przerwie, mała na 100 procent będzie Igunią tato już się zgodził [emoji16] po czereśniach dostałam ostatnio mega uczulenie przed ciążą nie mialam...
W czwartek wizyta nie mogę się już doczekac, ja 5 kg na plusie ale takie kochane kilogramy mogę dźwigać, a i w czwartek dowiem się czy będzie jednak CC
A niżej pozdrawiam z Igą w 25 tygodniu [emoji7][emoji4]
IMG_20180521_200557.jpg

Załączniki

• IMG_20180521_200557.jpg
    IMG_20180521_200557.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 313
Do góry