reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jakie kupujecie kosmetyki dla dziecka? Niby mam wybrane ale się zastanawiam???... Odebrałam dziś morfologie, toxo i mocz chyba dobre trochę tam jakis ketonow itp ale chyba nie jest źle.....

reklama
Jakie kupujecie kosmetyki dla dziecka? Niby mam wybrane ale się zastanawiam???... Odebrałam dziś morfologie, toxo i mocz chyba dobre trochę tam jakis ketonow itp ale chyba nie jest źle.....
Ja wyniki mam ok poza anemią i erytocytami w moczu ale jak już pisałam u mnie ten mocz w każdej ciąży tak wygląda.

A mnie położna uświadomiła że w ciąży można 40g owoców. To jej powiedziałam że ja 5kg arbuza potrafię dziennie zjeść ;)
Teraz zjadłam z 6plastrow arbuza i wcześniej truskawki ale jakoś chyba nie przesadzam chyba bo nie pilnuje tego wczoraj piłam wyciskany sok z pomarańczy dwie szklanki więc tych owoców miałam z 8szt to chyba jednak przesada ale normalnie mam ciśnienie na właśnie taki świeżo wyciskany z lodem aż mu ślina leci tak samo mam na pomidory malinowe mniam boję się że przez ten miesiąc dużo przytylam lekarz mnie opierdzieli

Teraz zjadłam z 6plastrow arbuza i wcześniej truskawki ale jakoś chyba nie przesadzam chyba bo nie pilnuje tego wczoraj piłam wyciskany sok z pomarańczy dwie szklanki więc tych owoców miałam z 8szt to chyba jednak przesada ale normalnie mam ciśnienie na właśnie taki świeżo wyciskany z lodem aż mu ślina leci tak samo mam na pomidory malinowe mniam boję się że przez ten miesiąc dużo przytylam lekarz mnie opierdzieli
Ja mogę zrezygnować z różnych rzeczy ale nie warzyw i owoców i huk niech idą w tę tkankę tłuszczową. Od początku ciąży przytyłam 5kg więc chyba nie ma tragedii mimo małej ilości ruchu i żarcia owoców.

Ja ostatnio kupiłam truskawki i myslalam ,ze ile. Umylam , a były tak spryskane...
Po za tym po usunięciu woreczka nie jest tak łatwo z jedzeniem ; ((
Ale właśnie lecę po truskawy od koleżanki. Ma właśnie , nie pryskane , to sobie pojem:)))

reklama
Do góry