reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jakie kupujecie kosmetyki dla dziecka? Niby mam wybrane ale się zastanawiam???... Odebrałam dziś morfologie, toxo i mocz chyba dobre trochę tam jakis ketonow itp ale chyba nie jest źle.....

reklama
Jakie kupujecie kosmetyki dla dziecka? Niby mam wybrane ale się zastanawiam???... Odebrałam dziś morfologie, toxo i mocz chyba dobre trochę tam jakis ketonow itp ale chyba nie jest źle.....
Ja wyniki mam ok poza anemią i erytocytami w moczu ale jak już pisałam u mnie ten mocz w każdej ciąży tak wygląda.

A mnie położna uświadomiła że w ciąży można 40g owoców. To jej powiedziałam że ja 5kg arbuza potrafię dziennie zjeść ;)
Teraz zjadłam z 6plastrow arbuza i wcześniej truskawki ale jakoś chyba nie przesadzam chyba bo nie pilnuje tego wczoraj piłam wyciskany sok z pomarańczy dwie szklanki więc tych owoców miałam z 8szt to chyba jednak przesada ale normalnie mam ciśnienie na właśnie taki świeżo wyciskany z lodem aż mu ślina leci tak samo mam na pomidory malinowe mniam boję się że przez ten miesiąc dużo przytylam lekarz mnie opierdzieli

Teraz zjadłam z 6plastrow arbuza i wcześniej truskawki ale jakoś chyba nie przesadzam chyba bo nie pilnuje tego wczoraj piłam wyciskany sok z pomarańczy dwie szklanki więc tych owoców miałam z 8szt to chyba jednak przesada ale normalnie mam ciśnienie na właśnie taki świeżo wyciskany z lodem aż mu ślina leci tak samo mam na pomidory malinowe mniam boję się że przez ten miesiąc dużo przytylam lekarz mnie opierdzieli
Ja mogę zrezygnować z różnych rzeczy ale nie warzyw i owoców i huk niech idą w tę tkankę tłuszczową. Od początku ciąży przytyłam 5kg więc chyba nie ma tragedii mimo małej ilości ruchu i żarcia owoców.

Ja ostatnio kupiłam truskawki i myslalam ,ze ile. Umylam , a były tak spryskane...
Po za tym po usunięciu woreczka nie jest tak łatwo z jedzeniem ; ((
Ale właśnie lecę po truskawy od koleżanki. Ma właśnie , nie pryskane , to sobie pojem:)))

reklama
Do góry