18grudzien
Fanka BB :)
Kliska zdrowiu dla Ciebie najważniejsze że będziesz pod kontrolą........ Ja się zastanawiam nad ostatnim prenatalnym chyba pójdę ale zmienię wtedy lekarza ta co teraz robiła mi prenatalne to wkurzyła mnie już drugi raz ostatnio się spieszyla i jak ją zapytałam o płeć to odpowiedziała mi że na to nie ma czasu a teraz jak byłam na wizycie to też czułam pośpiech nie wiem ile dziecko waży i najechała na płeć i mówi tutaj widać płeć ja mówię że pewnie synek to mi powiedziałaś że nie wie, ja myślę że ona mnie tak traktuje bo najpierw byłam u niej na prywatnej wizycie na początku ciąży, ale jednak zdecydowałam się na innego lekarza który pracuje w szpitalu (ona nie pracuje) i już od tamtej pory jestem tą zła bo odeszlam od niej a u nas w mieście prenatalne wykonuje jeszcze inny lekarz i pójdę zapłacę ale do niego właśnie, poza tym ja myśle że w momencie kiedy już idziemy rodzic to dla "naszych" lekarzy jestesmy już nikim bo kończy się kasa od nas i tyle w temacie kolejna do ostrzału aby urodzin zdrowe dziecko i mieć wszystko z głowy