reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

HejjHej, ja już po wizycie, maleństwo ok, lekarz wpisał płeć żeńską choć tak na 70% bo nie mógł dojrzeć, w ogóle to dlugo sie zeszlo bo małe sie bardzo kręci, zreszta na kazdym usg to słysze ☺. Mam nadzieje ze poszaleje w zyciu płodowym a potem nedzie aniołeczkiem. Przy starszej corce to ja spalam jak suseł, byla mega grzeczna i choc mowia ze drugie dziecko to przeciwienstwo pierwszego to nie trace nadziei ☺. Mała ma 360 g a to 21+4 dni wiec nie za duza ale pierwsza jak sie rodziła to miała 2900 g wiec malutka była a 2 tygodnie po terminie. Umowilam juz wisyte do neurologa no mam to podrjrzenie rwy kulszowej, ciekawa jestem co powie lekarz. Tak poza tym to korzystam z pogody i staram sie byc aktywna.poki moge...narazie na plusie 5 kg. Czekam na wiesci o Waszych maluchach:happy:

reklama
HejjHej, ja już po wizycie, maleństwo ok, lekarz wpisał płeć żeńską choć tak na 70% bo nie mógł dojrzeć, w ogóle to dlugo sie zeszlo bo małe sie bardzo kręci, zreszta na kazdym usg to słysze ☺. Mam nadzieje ze poszaleje w zyciu płodowym a potem nedzie aniołeczkiem. Przy starszej corce to ja spalam jak suseł, byla mega grzeczna i choc mowia ze drugie dziecko to przeciwienstwo pierwszego to nie trace nadziei ☺. Mała ma 360 g a to 21+4 dni wiec nie za duza ale pierwsza jak sie rodziła to miała 2900 g wiec malutka była a 2 tygodnie po terminie. Umowilam juz wisyte do neurologa no mam to podrjrzenie rwy kulszowej, ciekawa jestem co powie lekarz. Tak poza tym to korzystam z pogody i staram sie byc aktywna.poki moge...narazie na plusie 5 kg. Czekam na wiesci o Waszych maluchach:happy:
To mnie pocieszasz bo Majki 397 w 21+3 :-D

Dobrze że młoda ruchliwa Miki też. Pani dostosowywała się do niego. A nie on do niej.

Ja dalej większość piorę w płynie dzidziuś [emoji23] bo po innych mamy sucha skore a i ja widzę ze jak piorę bieliznę w zwykłym to częściej mnie coś łapie.

Ja też jestem od 8 tc, mam wpisane L4 leżące, do tej pory kontroli nie było.
Trochę to dziwne że mam kod 1 jak lekarz sam kazał mi spacerować.

reklama
a ja mam pytanie do dziewczyn na zwolnieniach, miałyście może kontrolę z zusu? ;)
W pierwszej ciąży miałam się stawić na komisję. Zadzwoniłam i powiedziałam że na L4 mam "pacjent musi leżeć" więc albo wyślą po mnie transport medyczny albo niech się sami fatygują. Powiedzieli "a nie jak tak to nie trzeba..."

Do góry