Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dzięki nie będę się przejmować i na ciskac
A ja moja mała nauczyłam przed pójściem do żłobka w wakacje, miała nie całe dwa latka, jak poszła to bała się chyba mówić i znowu wrócił pampers. Ale jakoś po pół roku już wszystko wróciło do normy i wolala, ale ona w sumie przez cały rok z tymi paniami w żłobku trzymała jakiś dystans i bardzo mało mówiła. Teraz jak już jest w przedszkolu w 3-latkach to jej się buzia nie zamykaJa mam 1.5 roczna i jak na razie to trochę próbowaliśmy i odpuscilismy, bo ona tego nie rozumiała i tuż po założeniu pampersa, robiła w pampersa. Zamierzam ja nauczyć być bez jak będzie przerwa w żłobku, a ja na zwolnieniu.
@Mama7, dzięki za wspsrcie
@RooibosGirl, okropne jest to leżenie, a jeszcze gorsze, że w domu siedzi mój mąż z chora cora, która ma teraz gorączkę 40 stopni i nic nie mogę ją zrobić, aby mu pomóc. Wiem, że sobie poradzi, ale to strasznie do kitu sytuacja. Jak się pieprzy to po całości
Dobra informacja, że jest szansa, abym urodziła naturalnie z tą wadą.
u mojej przyjaciółki bylo parcie bo sie musi nauczyc sikac i już. Miala skutek odwrotny do zamierzonego. Mlody jej lał po nogach do lozka po wszystkim wrecz ale to bylo na siłę wszystko.w ogole nie miala cierpliwości i mlody sie zrazil 3 lata mial jak skończył pampersy.
Przyszla mi paczka z ciuszkami dla.malej zakochalam sie normalnie sa takie tyci tyci spódniczki spodenki bluzeczki bodziaki no miodzio sie śmiejemy zeby nie okazalo sie ze nagle bedzie chłopak