Bo gdyby nie to pewnie niebyłoby wskazania do wystawienia L4Ja też jestem od 8 tc, mam wpisane L4 leżące, do tej pory kontroli nie było.
Trochę to dziwne że mam kod 1 jak lekarz sam kazał mi spacerować.
reklama
Myszawa
Fanka BB :)
mnie się wydaje, że miałam, czekam na pismo. 2.05 o 7:20 ktoś dzwonił domofonem, zanim otwarłam oko i się zwlekłam z łóżka to już nikogo nie było. Kuriera ani gości się nie spodziewałam, listonosz tak wcześnie u mnie nie chodzi, więc wkręciłam sobie, że to oni. Chociaż był to 29 dzień mojego zwolnienia, a na l4 mam też 1, chociaż nie wiem po co, bo wszystko jest dobrze. Jak zapytałam lekarza, czemu 1 a nie 2, to "bo tak", na szczęscie już ostatnie l4 od niego...
D
Deleted member 180961
Gość
ja jestem na zwolnieniu od ostatniego dnia stycznia, także się dziwię że jeszcze do mnie nie zawitali. na początku jak miałam leżące to świrowałam i bałam się wyjść nawet do sklepu, ale że tak długo nie ma kontroli i mam już wpisane w l4 że mogę chodzić to nawet odważyłam się nad morze pojechać ;D mam nadzieję, że wcale ich nie będzie.
@Myszawa wydaje mi się, że to za wcześnie na kontrolerów, poza tym słyszałam, że jak Cię nie zastaną w domu to niby od razu zostawiają powiadomienie, że byli, ale czy tak faktycznie jest to nie wiem
@Myszawa wydaje mi się, że to za wcześnie na kontrolerów, poza tym słyszałam, że jak Cię nie zastaną w domu to niby od razu zostawiają powiadomienie, że byli, ale czy tak faktycznie jest to nie wiem
xnightfall94
kasiaczek89pl
Ja tez jestem od ostatnich dni stycznia i nic nie było. Nie wydają mi się częste takie kontrole. O żadnej takiej wśród znajomych nie słyszałam. Mam 2, jeżdżę i robię, co chce [emoji4]
Kupiłam w rosmanie coś takiego na nogi, koleżanka polecała Zobacz załącznik 854779
Mam z tego oliwkę w żelu. Fajna na swędzenie ale podobno jej już nie sprzedają.
RooibosGirl
O nieee jedno zdanie w czasie czytania którego zdążyłam się ucieszyć i zaraz potem zasmucić. Jak to już nie sprzedają! Mnie właśnie swędzi czasem skóra zazwyczaj po prawej stronie brzucha, ulgę przynosi masaż jakąkolwiek oliwką ale tylko na chwilęMam z tego oliwkę w żelu. Fajna na swędzenie ale podobno jej już nie sprzedają.
Myszawa
też tak słyszałam, ale nie mieli jak wejść na klatkę, nie zastali nikogo i poszli. Ale może sobie wkręcam a to była zwykła pomyłka, ulotki, cokolwiek@Myszawa wydaje mi się, że to za wcześnie na kontrolerów, poza tym słyszałam, że jak Cię nie zastaną w domu to niby od razu zostawiają powiadomienie, że byli, ale czy tak faktycznie jest to nie wiem
Angelika89
ja też tak mam, że na razie to jakaś abstrakcja i w ogóle nic nie pamiętam, do kiedy nie można glutenu, nabiału itd. heheJa nadal nie ogarniam że znów mnie czeka nauka chodzenia. Sikania. Jazdy na rowerze. Jedzenia. Pranie w dzieciecych proszkach.... itp.
Angelika89
ja jestem na zwolnieniu od 20 kwietnia i chyba jeszcze nie było kontroli. Przynajmniej kiedy byłam w domu. A mam wypisane na zwolnieniu 2, więc chyba mogę odprowadzić dziecko do przedszkola i przyprowadzić, jakby mnie nie zastali ;/
reklama
18grudzien
Ale się rozpisalyscie jutro połówkowe myślę o tym, ładne ubranka może wkoncu zrobię fotki moich ale dużo tego i nie chce mi się