reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
mnie się wydaje, że miałam, czekam na pismo. 2.05 o 7:20 ktoś dzwonił domofonem, zanim otwarłam oko i się zwlekłam z łóżka to już nikogo nie było. Kuriera ani gości się nie spodziewałam, listonosz tak wcześnie u mnie nie chodzi, więc wkręciłam sobie, że to oni. Chociaż był to 29 dzień mojego zwolnienia, a na l4 mam też 1, chociaż nie wiem po co, bo wszystko jest dobrze. Jak zapytałam lekarza, czemu 1 a nie 2, to "bo tak", na szczęscie już ostatnie l4 od niego...

ja jestem na zwolnieniu od ostatniego dnia stycznia, także się dziwię że jeszcze do mnie nie zawitali. na początku jak miałam leżące to świrowałam i bałam się wyjść nawet do sklepu, ale że tak długo nie ma kontroli i mam już wpisane w l4 że mogę chodzić to nawet odważyłam się nad morze pojechać ;D mam nadzieję, że wcale ich nie będzie.
@Myszawa wydaje mi się, że to za wcześnie na kontrolerów, poza tym słyszałam, że jak Cię nie zastaną w domu to niby od razu zostawiają powiadomienie, że byli, ale czy tak faktycznie jest to nie wiem

Ja tez jestem od ostatnich dni stycznia i nic nie było. Nie wydają mi się częste takie kontrole. O żadnej takiej wśród znajomych nie słyszałam. Mam 2, jeżdżę i robię, co chce :)
Kupiłam w rosmanie coś takiego na nogi, koleżanka polecała
IMG_3284.JPG

Załączniki

• IMG_3284.JPG
    IMG_3284.JPG
    211 KB · Wyświetleń: 418
Ja tez jestem od ostatnich dni stycznia i nic nie było. Nie wydają mi się częste takie kontrole. O żadnej takiej wśród znajomych nie słyszałam. Mam 2, jeżdżę i robię, co chce [emoji4]
Kupiłam w rosmanie coś takiego na nogi, koleżanka polecała Zobacz załącznik 854779

Mam z tego oliwkę w żelu. Fajna na swędzenie ale podobno jej już nie sprzedają.

Mam z tego oliwkę w żelu. Fajna na swędzenie ale podobno jej już nie sprzedają.
O nieee jedno zdanie w czasie czytania którego zdążyłam się ucieszyć i zaraz potem zasmucić. Jak to już nie sprzedają! :( Mnie właśnie swędzi czasem skóra zazwyczaj po prawej stronie brzucha, ulgę przynosi masaż jakąkolwiek oliwką ale tylko na chwilę :(

@Myszawa wydaje mi się, że to za wcześnie na kontrolerów, poza tym słyszałam, że jak Cię nie zastaną w domu to niby od razu zostawiają powiadomienie, że byli, ale czy tak faktycznie jest to nie wiem
też tak słyszałam, ale nie mieli jak wejść na klatkę, nie zastali nikogo i poszli. Ale może sobie wkręcam a to była zwykła pomyłka, ulotki, cokolwiek ;)

Ja nadal nie ogarniam że znów mnie czeka nauka chodzenia. Sikania. Jazdy na rowerze. Jedzenia. Pranie w dzieciecych proszkach.... itp.
ja też tak mam, że na razie to jakaś abstrakcja i w ogóle nic nie pamiętam, do kiedy nie można glutenu, nabiału itd. hehe

ja jestem na zwolnieniu od 20 kwietnia i chyba jeszcze nie było kontroli. Przynajmniej kiedy byłam w domu. A mam wypisane na zwolnieniu 2, więc chyba mogę odprowadzić dziecko do przedszkola i przyprowadzić, jakby mnie nie zastali ;/

reklama
Ale się rozpisalyscie jutro połówkowe myślę o tym, ładne ubranka może wkoncu zrobię fotki moich ale dużo tego i nie chce mi się :rofl2:

Do góry