reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć jak wam mija niedziela? Ja właśnie najadlam się sałaty z jogurtem ziemniaków i sadzone plus wiadomo kefir mniam na deser będziemy pięć gofry dla dzieci z bitą śmietaną i truskawkami mniam uwielbiam te porę roku do końca września...... Mówicie w Lidlu ubranka mhhh muszę się wybrać..... Ja termin mam na 28wrzesnia ale będzie cesarka więc wcześniej a 15 mam wesele siostry więc można powiedzieć będę na finiszu...... Udanego weekendu i dużo lenistwa

reklama
@seremida dzięki za info o Lidlu :) napewno się wybiorę bo lubię rzeczy dla maluchów z Lidla za jakość przede wszystkim. A może i coś ciazowego upatrze ;)
Nawet fajne koszulki będą do codziennego noszenia, ale wiadomo, że trzeba dotknąć, bo w gazetce wszystko ładnie wygląda [emoji16] u mnie 1 Lidl, więc trochę się boję przepychać z tymi ludźmi

reklama
W lidlu widzialam ze od jutra sa fajne dlugie sukienki :D wysylam mojego na polowanie jutro :p rozmiar zna, krój też wie jaki chce takze bedzie sie bil z emerytkami :D

Do góry