reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzięki seremida za podpowiedź z lidlem..
Jeszcze nic dla mojej córeczki nie kupiłam_ może to będzie ten moment.. wczoraj oglądałam newbaby w kappall.. piękne te ubranka, zawsze mi się podobały, ale 50zl za body to przesada..
Jeszcze jest czas to może coś fajnego znajdę..

reklama
Ja to niby w promieniu 5km mam 3 LIDLe ale ludzie rzucają się na takie rzeczy jak Reksio na szynkę.

Co do obiadu zrobiłam dziś zapiekanki z pieczarkami bo mnie coś naleciało a jutro może ryż z truskawkami i śmietaną... na deser klasycznie arbuz. To jest coś czego w tej ciąży u mbie w domu nie może zabraknąć. :-D

Smacznej ndz

Załączniki

• DSC_1489.JPG
    DSC_1489.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 76
W lidlu widzialam ze od jutra sa fajne dlugie sukienki :D wysylam mojego na polowanie jutro [emoji14] rozmiar zna, krój też wie jaki chce takze bedzie sie bil z emerytkami :D
Ja jutro jadę na połówkowe na 9, więc z rana skoczę do Lidla zerknąć na te sukienki, ale ja coś z tych krótkich wybiorę.

Cześć jak wam mija niedziela? Ja właśnie najadlam się sałaty z jogurtem ziemniaków i sadzone plus wiadomo kefir mniam na deser będziemy pięć gofry dla dzieci z bitą śmietaną i truskawkami mniam uwielbiam te porę roku do końca września...... Mówicie w Lidlu ubranka mhhh muszę się wybrać..... Ja termin mam na 28wrzesnia ale będzie cesarka więc wcześniej a 15 mam wesele siostry więc można powiedzieć będę na finiszu...... Udanego weekendu i dużo lenistwa
ja też mam wesele brata na końcówce w sumie bo termin mam na 5 września, ale też cesarka będzie wcześniej, a ślub brata 21 lipca :) ja termin mam wyliczony wg usg 13 tydz - prenatalne i tak lekarz wylicza za każdym razem, bo jest tydz różnicy między tym a OM. I tak też powiedział, że będzie liczone do wcześniejszego rozwiązania cc

reklama
My dzisiaj odpalilismy grila w parku.. pierwszy raz kupiliśmy taki jednorazowy kiełbaski, fileciki i kaszanka z cebulką.. mniam.. nawet fajna sprawa jak się nie ma działki.. grila za 7 zł reszta według własnego menu.. potem do kosza i obiadek na świeżym powietrzu.. kocyk, mąż nawet podusię dla mnie wziął. Zdążyliśmy przed burzą..
Może i ja jutro zobaczę z rana te sukienki.. A od której Lidl? Podpowiecie? Ha mam z pół godziny piechotą do jednego.. j tyle samo w przeciwnym kierunku do drugiego.. chyba że tramwajem podjadę..
Ale pyszny goferek.. mniam..
Arbuz wchodziły mi dobrze w lutym i marcu.. pomagały na migrenowe bóle głowy..

Do góry