reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzięki seremida za podpowiedź z lidlem..
Jeszcze nic dla mojej córeczki nie kupiłam_ może to będzie ten moment.. wczoraj oglądałam newbaby w kappall.. piękne te ubranka, zawsze mi się podobały, ale 50zl za body to przesada..
Jeszcze jest czas to może coś fajnego znajdę..

reklama
Ja to niby w promieniu 5km mam 3 LIDLe ale ludzie rzucają się na takie rzeczy jak Reksio na szynkę.

Co do obiadu zrobiłam dziś zapiekanki z pieczarkami bo mnie coś naleciało a jutro może ryż z truskawkami i śmietaną... na deser klasycznie arbuz. To jest coś czego w tej ciąży u mbie w domu nie może zabraknąć. :-D

Smacznej ndz

Załączniki

• DSC_1489.JPG
    DSC_1489.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 72
W lidlu widzialam ze od jutra sa fajne dlugie sukienki :D wysylam mojego na polowanie jutro [emoji14] rozmiar zna, krój też wie jaki chce takze bedzie sie bil z emerytkami :D
Ja jutro jadę na połówkowe na 9, więc z rana skoczę do Lidla zerknąć na te sukienki, ale ja coś z tych krótkich wybiorę.

Cześć jak wam mija niedziela? Ja właśnie najadlam się sałaty z jogurtem ziemniaków i sadzone plus wiadomo kefir mniam na deser będziemy pięć gofry dla dzieci z bitą śmietaną i truskawkami mniam uwielbiam te porę roku do końca września...... Mówicie w Lidlu ubranka mhhh muszę się wybrać..... Ja termin mam na 28wrzesnia ale będzie cesarka więc wcześniej a 15 mam wesele siostry więc można powiedzieć będę na finiszu...... Udanego weekendu i dużo lenistwa
ja też mam wesele brata na końcówce w sumie bo termin mam na 5 września, ale też cesarka będzie wcześniej, a ślub brata 21 lipca :) ja termin mam wyliczony wg usg 13 tydz - prenatalne i tak lekarz wylicza za każdym razem, bo jest tydz różnicy między tym a OM. I tak też powiedział, że będzie liczone do wcześniejszego rozwiązania cc

reklama
My dzisiaj odpalilismy grila w parku.. pierwszy raz kupiliśmy taki jednorazowy kiełbaski, fileciki i kaszanka z cebulką.. mniam.. nawet fajna sprawa jak się nie ma działki.. grila za 7 zł reszta według własnego menu.. potem do kosza i obiadek na świeżym powietrzu.. kocyk, mąż nawet podusię dla mnie wziął. Zdążyliśmy przed burzą..
Może i ja jutro zobaczę z rana te sukienki.. A od której Lidl? Podpowiecie? Ha mam z pół godziny piechotą do jednego.. j tyle samo w przeciwnym kierunku do drugiego.. chyba że tramwajem podjadę..
Ale pyszny goferek.. mniam..
Arbuz wchodziły mi dobrze w lutym i marcu.. pomagały na migrenowe bóle głowy..

Do góry