reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Widze, ze duzo mamy terminow na 13.09. Oj bedzie tlok na porodowce ;). Ja z om mam termin na 13.09 i wg mnie to 20tc+3, a z usg genetycznego wyszedl 8.09. A bedzie kiedy bedzie, oby nie za wczesnie :).

Cześć dziewczyny.
A ja każdej niedzieli rano zaczynam kolejny tydzień_ dzisiaj 22. Czyli 21tygodni skonczone.
Mam ogromną ochotę na słodkie i wczoraj poszliśmy na deser tiramisu - pani mnie łaskawie poinformowała że jest z alkoholem i czy na pewno.. stwierdziłam że dużo tego alkoholu to chyba tam nie ma.. weź zabierz ciężarnej to na co jej już ślinka leci..przestepstwo!
Hihi prawie w ogóle nie czułam tego alkoholu.. Ale pyszne było..
Ja akurat z tych niepijacych za wiele normalnie, a już w ciąży to w ogóle. Chociaż test ciążowy zrobiłam 2stycznia A szampana w sylwestra wypiłam.. Ale cóż.. trudno całe życie być abstynentem z nadzieją że się ciąża trafi. My na ta ciążę czekaliśmy 7 lat i szczerze to już nie wierzyłam że zejdę..
Kto kończy właśnie 21?
Kiedyś jak byłam na forum majowek2011 zrobiliśmy sobie taka listę które na kiedy ma termin_ co wy na to żeby i tu taka powstała?
Ja na 9wrzesnia
Ja tam samo :) na 9 września ;)

Ja z OM mam na 01.10 bodajże i to jest według aplikacji 18+2, ale na pierwszym usg lekarz wyliczył na 29.09 i to mi bardziej pasuje :D większość znajomych mówi, ze ten termin z pierwszego usg jest najbardziej wiarygodny:)

Haha :D ja też z OM 13 wrzesień.
A z tych rzeczy na co mamy ochotę to ja mam ochotę na lody, a gardło mnie swędzi i kaszel męczy, więc to raczej nieodpowiedni moment.

reklama
Do góry