reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny.
A ja każdej niedzieli rano zaczynam kolejny tydzień_ dzisiaj 22. Czyli 21tygodni skonczone.
Mam ogromną ochotę na słodkie i wczoraj poszliśmy na deser tiramisu - pani mnie łaskawie poinformowała że jest z alkoholem i czy na pewno.. stwierdziłam że dużo tego alkoholu to chyba tam nie ma.. weź zabierz ciężarnej to na co jej już ślinka leci..przestepstwo!
Hihi prawie w ogóle nie czułam tego alkoholu.. Ale pyszne było..
Ja akurat z tych niepijacych za wiele normalnie, a już w ciąży to w ogóle. Chociaż test ciążowy zrobiłam 2stycznia A szampana w sylwestra wypiłam.. Ale cóż.. trudno całe życie być abstynentem z nadzieją że się ciąża trafi. My na ta ciążę czekaliśmy 7 lat i szczerze to już nie wierzyłam że zejdę..
Kto kończy właśnie 21?
Kiedyś jak byłam na forum majowek2011 zrobiliśmy sobie taka listę które na kiedy ma termin_ co wy na to żeby i tu taka powstała?
Ja na 9wrzesnia
Ja miałam termin na 9 września ale ostatnio przesunął się na 13 września, wiec się zaczynam gubic ktory to tydzień

reklama
Moze taki etap w jego zyciu. Ze próbuje stawiać na swoim teraz. Dziecko jak dziecko sprawdza te granice do ktorej moze sie posunąć. Domyślam sie ze masz duzo pracy nad nim i z nim ale mysle ze nie robi tego specjalnie :) a obozy sanatoria fajna sprawa zawsze jestt to jakas integracja połączona z rehabilitacją. Pytanie tylko czy on bedzie chciał? a z drugiej strony nie mysl proszę zeby go dawac gdzies na dluzej do jakiegos osrodka bo mozesz miec odwrotny skutek do zamierzonego. A np sa szkoly integracyjne gdzie sa te dwa srodowiska dzieci ? Nie chciałaś np go puscic zeby np szedl rowno z rówieśnikami a nie czul sie ze jesst inny?
On się nie nadaje do integeacyjnej. W tej się cudownie odnalazł. Ma kolegów z podobnymi "zaburzeniami" no i wreszcie przestał się czuć inny. Gorszy.
Generalnie to cudowny chłopiec. Wrażliwy.

Cześć dziewczyny.
A ja każdej niedzieli rano zaczynam kolejny tydzień_ dzisiaj 22. Czyli 21tygodni skonczone.
Mam ogromną ochotę na słodkie i wczoraj poszliśmy na deser tiramisu - pani mnie łaskawie poinformowała że jest z alkoholem i czy na pewno.. stwierdziłam że dużo tego alkoholu to chyba tam nie ma.. weź zabierz ciężarnej to na co jej już ślinka leci..przestepstwo!
Hihi prawie w ogóle nie czułam tego alkoholu.. Ale pyszne było..
Ja akurat z tych niepijacych za wiele normalnie, a już w ciąży to w ogóle. Chociaż test ciążowy zrobiłam 2stycznia A szampana w sylwestra wypiłam.. Ale cóż.. trudno całe życie być abstynentem z nadzieją że się ciąża trafi. My na ta ciążę czekaliśmy 7 lat i szczerze to już nie wierzyłam że zejdę..
Kto kończy właśnie 21?
Kiedyś jak byłam na forum majowek2011 zrobiliśmy sobie taka listę które na kiedy ma termin_ co wy na to żeby i tu taka powstała?
Ja na 9wrzesnia
Na też w każdą nd zaczyna nowy tydzien, z tym że ja dop. dziś 20ty, termin na 24.09. Alkohol jak alkohol, ale te surowe jaja w tiramisu...to jest nasz ulubiony deser, ale teraz z niego rezygnuje

reklama
Do góry